Дует "Мания" отбелязва 20 години на сцената

Един от най-успешните български поп дуети - "Мания", ще отпразнува 20 години на сцена с грандиозен концерт-спектакъл на 10 октомври в клуб Music Jam в София. Сестрите Даниела и Юлия ще отбележат своя юбилей с двучасов лайв, пленяваща сценография, впечатляваща мултимедия и много изненади. Желанието на двете е да споделят празника си както с всички почитатели на българската музика у нас, така и с най-големите звезди на родната поп сцена и техни близки приятели.  
 
Юбилейното събитие ще събере на една сцена популярни изпълнители и музиканти, като Орлин Горанов, Орлин Павлов, Акага и още много представители на българския шоу бизнес. Специално за шоуто от САЩ ще пристигне и Слай Джералдс – бас-китарист, певец и автор на песни, споделял една сцена с музикални гиганти като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и легендарния Ричи Хевънс. Емоционалното послание, което дуетът желае да предаде чрез концерта си, е "Талантът и приятелството в музиката имат значение и цел".
 
С продължителност от повече от два часа, програмата на спектакъла включва най-големите хитове на сестрите от "Мания": "Не искам, не мога", "Светът е за двама", "Песента на щурците", "Не е истина", "Дъжд от любов", "Хладни очи", "Много далеч", "Whatcha waiting for" и много други. 
 
 
Юбилейният концерт-спектакъл на дует "Мания", ще се състои на 10 октомври в столичния клуб Music Jam. Начало: 20:00 ч. Билетите за събитието са на цена 20 лв., VIP билети – 35 лв., и вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в Music Jam - ул. "Пиротска" 5, София.

Свързани новини

Фестивалът започва днес

17.11.2022

Микеле Плачидо идва на Киномания

28.10.2022

Броени часове до Киномания 2016

16.11.2016

Нови филми от титаните на Киномания

03.11.2016

"Хищници в мрака" на Киномания 2016

06.10.2016