Robin Schulz основа собствен лейбъл и пусна първия сингъл през него - "Oxygen"

Robin Schulz стартира собствен лейбъл под чадъра на Mentalo Music и вече действа като негов собственик, с намерение да развива нови артисти. Началният сигнал е сингълът "Oxygen" с шведската певица Winona Oak.
 
 
Партньор на Mentalo Music в немскоезичните страни ще бъде Warner Music Central Europe, докато Spinnin' Records ще подкрепя лейбъла извън региона на Германия, Австрия и Швейцария. В допълнение към активностите на лейбъла, Mentalo Music ще установи собствено студио, за да може лейбълът не само да се грижи за DJ-и и продуценти, но и да предложи дом на изпълнители и автори на песни. 
 
Robin вярва в екипа си, който върви редом с него от години и ще продължи да се фокусира върху комбинация от денс звучене и модерен поп, които жанрове вече направиха артиста известен навсякъде по света.  
 
"Една мечта се сбъдва с началото на този лейбъл“, обяснява Robin Schulz. "Искам да споделя страстта си и да предложа на младите, бъдещи, както и утвърдени артисти платформата, от която имат нужда да издават музиката си. Mentalo Music отстоява разнообразието и ще се отдаде на тази задача с най-голямата мотивация и старание. Очаквам с нетърпение приключението и ще добавя още една успешна глава с опита и екипа си."

Свързани новини

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021

С Robin Schulz x Wes светът танцува

23.06.2020