Виж най-новия видеоклип на The Rolling Stones - "Scarlet"

Легендарната рок група The Rolling Stones не спира да твори на музикалната сцена. След като преди броени дни бандата пусна не една, а две неиздавани досега парчета - "Criss Cross" и "Scarlet", ето че рок титаните пуснаха и видеоклипа към "Scarlet". 

Двете песни са част от бъдещото разширено издание на албума "Goats Head Soup" от 1973 г., който предстои да излезе през септември. 

Новият видеоклип е със звездното участие на актьора от сериала „Normal People“ Пол Мескал. Групата казва, че той прави едно  зашеметяващо изпълнение. Вижте го: 

Първоначално записана през октомври 1974 г., тази песен никога не е била издавана досега. Демото в студиото е направено заедно с легендарния китарист на Led Zeppelin Джими Пейдж, който решил да поостане след записите на групата си и абсолютно непланирано се е включил с китарата си в "Scarlet". 

През юли бандата пусна и клипа на "Criss Cross" – друго забравено парче от 70-те, което обаче намира място в новия албум. Във видеото участва испанската актриса и модел Марина Онтаная. Ето го и него:  

Свързани новини

Beatle да свири в албум на Stones!

05.12.2023

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023

The Rolling Stones представиха "Angry"

08.09.2023

The Rolling Stones с новина

05.09.2023