Demi Lovato с нов дует - "What Other People Say"

След огромния успех на глобалния му хит "This City", Sam Fischer представя нов сингъл -"What Other People Say", с участието на Demi Lovato. Fischer създава парчето преди "This City" да се превърне в хит като дуетна песен и решава, че Lovato е най-добрата партньорка за целта, благодарение на уникалния й вокал. Разказвайки за чувството на самота и желанието да не разочароваш другите хора, двамата изпълнители пеят за два различни живота през две различни перспективи, които сливат в силно послание. 
 
 
Demi споделя: "Тази песен е отражение на това как се чувстваш, когато изгубиш себе си, опитвайки се да задоволиш другите хора и обществото. Затова исках да я изпея със Sam - тя е за двама човека, които се събират, за да се свържат и да намерят заедно решение на проблемите си". 
 
Австралийският изпълнител Sam Fischer бе обявен от YouTube за "Изгряващ артист" за 2021, като сред победителите в класацията до момента са били Mabel, Aitch, Freya Ridings, Mahalia, Beabadoobee и Celeste. Fischer изгрява с EP-то Not A Hobby, бил е на турне из Северна Америка със своя приятел Lewis Capaldi и до момента е работил със суперзвезди, сред които Ciara, Lennon Stella, Louis Tomlinson, Elle King, Jessie J, Virginia To Vegas и др.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Деми Ловато и "Dancing With The Devil"

02.04.2021

Деми Ловато разтърсва с живо изпълнение

30.03.2021

Деми Ловато започна отначало

17.03.2021


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0