2CELLOS отбелязват юбилея си с кавър на "Livin' on a Prayer"

2CELLOS се завръщат, за да отпразнуват 10-тата си годишнина, с невероятен кавър на класиката на Bon Jovi - "Living' on a Prayer"!
 
 
2CELLOS представиха видеото на песента "Seven Nation Army"
 
"Песента има мистично интро, което звучи страхотно на чело", споделят хърватите Luka Šulić и Stjepan Hauser. "Останалата част от нея бе трудна за пресъздаване, но ще се получи доста добре по време на живите ни концерти някой ден, особено изпълнена към края на сета. Знаем, че всички ще пеят заедно с нас".
 
2CELLOS с видео към "My Heart Will Go On", снимано в България
 
Еклектичната международна сензация 2CELLOS изгрява през 2011, с кавър на чело на хита "Smooth Criminal" на Michael Jackson, който им донася милиони гледания в YouTube. Оттогава дуото гради световноизвестното си име, благодарение на електрическия си и динамичен музикален заряд. Luka и Stjepan имат над 1,3 милиарда гледания на видеата си в YouTube, 5,5 милиона абоната, 1 милиард стрийма в дигиталните платформи и повече от 1 милион продадени билети за концерти. 
 
2CELLOS празнуват края на световното турне с премиера на клипа на "Cavatina"
 
2CELLOS са изпълнявали на живо с едни от най-великите имена в музиката - Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, George Michael и др., а самият сър Elton John ги избира, за да бъдат част от емблематичната му лайв банда.

Свързани новини

Първата се разпродаде напълно

11.01.2024

Hauser с пловдивско шоу догодина

05.12.2023

Hauser и "Livin' la Vida Loca"

20.06.2022

2CELLOS празнуват юбилей с нов албум

26.07.2021

Luka Šulić с два концертa у нас

20.07.2021