Селена Гомес и новите ѝ дуети със стари гаджета

В последно време певицата Селена Гомес (Selena Gomez) се появява буквално отвсякъде, като всеки път е в различна компания. В музикален план естествено.

Изпълнителката съвсем наскоро издаде своя нов испаноезичен албум "Revelación", който се изкачи на върха на латино класацията на Billboard, но през последната седмица на бял свят излязоха няколко колаборации с нейни именити колеги, включително и с бившите ѝ гаджета Джъстин Бийбър, Зейн Малик и Шон Мендес. И тримата към днешна дата са щастливо обвързани с половинките си Хейли Болдуин, Джиджи Хадид и Камила Кабело, така че спекулациите в тази посока са неуместни. Все пак, тези изненадващи дуети определено сюрпризираха почитателите на Гомес. Ето списък с последните ѝ колаборации, които подредени в този ред определено ни карат да се подсмихваме: 

Selena & Zayn: Never love again 
Selena & Kygo : Love again
Selena & DJ Snake : Fell in love again 
Selena & Marshmello:  Sweet Lies 
Selena & DJ Snake: Selfish love 
Selena & Post Malone: Bad at love 
Selena & Justin Beiber: Second chance at love    
Selena & Shawn Mendes: Hard to forget you

Селена и Джъстин Бийбър: 

Селена и Шон Мендес: 

Наскоро запитана в интервю по темата за мъжете, Селена отрече да има някого до себе си. Вероятно при такова количество партньори, дори и само в музикален план, едва ли е възможно изпълнителката да намери някакво време за истинска връзка.

Селена Гомес за музиката на испански, гаджетата и нещата, които не харесва

Също така, да не забравяме, че тя е заета и с роли в киното, така че, независимо от качеството на музикалните продукции, не може да се спори, че Гомес е много работлива. Даже съвсем спокойно може да обяви дуел на близката си приятелка Тейлър Суифт, която изкарва по два студийни албума на година, за това коя от двете е по-продуктивна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Свързани новини

Селена Гомес води в номинациите

06.04.2023

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Селена Гомес в новата песен на Coldplay

05.10.2021