Още по-добрата комбинация: Ицо Хазарта ft. Valentina в "Само споко"

"Изперкваме жестоко, само споко", пее Ицо Хазарта заедно със сексапилната Valentina в най-новото си парче "Само споко".

Вдъхновена от политическата обстановка и пандемията, "Само споко" отново издига Хазарта до най-високото ниво в градската поезия, която прави разрез подобно на скалпел през актуалните събития. Известният рапър разбива и стереотипите на обичайното хип хоп звучене с подчертана рокендрол мелодия, на която танците са просто задължителни.

"Проверявам чекмеджето, нема никой, само на кантара има видими резултати, добър вечер, прости въглехидрати … "Затворете бързо ресторанти и кафета, явно вирусът основно само там шета"… Та така, госпожо, чакаме имунитета. Споко, ей, къде е 2035-а."… са само част от култовите реплики в новата песен на Хазарта.

Парчето е в дует с атрактивната певица Valentina, текстът и музиката са на Хазарта, вкарани са и реплики на героите на деня - Слави Трифонов, Бойко Борисов, Иван Костов и други. Видеото отново е в неподражаемия стил на режисьора Валери Милев, а вдъхновението идва от актуалните политически събития, Ковид епидемията, карантината, ваксините и фалшивите новини.

Сцените във видеото наподобяват антиутопия, а действието е някъде там – през 2035 година, когато локдаунът се е превърнал в начин на живот, хората са бедни, но дебели, а тежковъоръжени служители на реда следят дали се спазват мерките.

След повече от петнайсет години с Ъпсурт и пет албума, от които има десетки хитове, през 2019 година Ицо Хазарта започна с активната си самостоятелна кариера. Той пусна албума "Неправилен рап", от който са хитовете "Имам човек" , "Хип хоп", "Гладен" и др.

Летният фестивал Music Daze ще се състои през юни в Пловдив

Ицо Хазарта ще бъде един от хедлайнерите на първото издание на музикалния фестивал Music Daze в Пловдив на 11, 12 и 13 юни. Последвайки първите две вечери с хедлайнери Nouvelle Vague и Asian Dub Foundation, задено с колегите си от Ъпсурт, красивата Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова, Ицо ще подари на феновете най-големите си класики и естествено, най-новите си хитове.

Свързани новини

Чуй Ицо Хазарта и "Депутата Христо"

16.09.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022

Датската звезда MØ с нов сингъл и албум

28.01.2022