Sofia Live Festival добавя още артисти към програмата си

Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta се присъединяват към първото издание на Sofia Live Festival. 

Фестивалът за градска култура и изкуство Sofia Live Festival предстои на 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 г., на Колодрума в Борисовата градина, който отскоро носи името "Арена София". Там предстои да чуем едни от най-новите имена на българската музикална сцена, така и емблематични групи, които са се наложили през годините.

Стругаре, Анимационерите, Phuture Shock и много още на първото издание на Sofia Live Festival

На 18-ти юни до имената на Стругаре, Жлъч, Григовор, Гена и Мила Роберт се нарежда и това на Druga Planeta, а на 19-ти алтернативните Les animaux sauvages ще делят сцената с Анимационерите и ПИSТАМАШINA.
 
В неделната вечер, 20-ти юни, едни от бързо развиващите се български млади артисти Керана и космонавтите и hug or handshake, ще се качат на сцената на Sofia Live Festival, преди това да направят популярните Phuture Shock и Hayes&Y.
 
Нашумяла от участието си в "Гласът на България" през 2020-та година, Керана заедно със своя екипаж – космонавтите, не спират да творят и вече са почти готови със записите на своя дебютен албум. Той се очаква да излезе в средата на юни, а на 20-ти ще го представят за първи път на живо пред публика в София, в рамките на фестивала.
 
Юлия Йорданова: Името Керана ми дава сила и енергия
 

Дебютиралите през миналата година hug or handshake пък вече са готови със своята продукция, която излиза на бял свят на 17-ти май и също ще изсвирят на живо за първи път пред публика на сцената на Sofia Live Festival. Албумът носи името ONCE UPON A PINK SEDAN и дава заявка да се превърне в едно неповторимо интерактивно музикално пътешествие. 

Свързани новини

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Изпълнителят със соло концерт в София

07.07.2023

Sofia Live Festival 2023 приключи

27.06.2023

Още артисти на Sofia Live Festival

29.05.2023