Новата музика тази седмица: Hayes & Y, Griff, Джос Стоун и Лана Дел Рей

Hayes & Y - "Epiphany"

Hayes & Y e българската група, която вероятно най-малко звучи като такава. Музикантите са базирани в Манчестър, което оказва огромно влияние върху музиката им. Последната им премиера е парчето "Epiphany" ("Богоявление"). Във видеото блести неподражаемата Ирмена Чичикова. Актрисата танцува лудо в празна къща, но успява да запълни пространството със силното си присъствие. Чичикова, заедно с Петър Дочев са режисьори на клипа. 

Kes ft. Joss Stone - "Love Ah De Music"

Соул и джаз изпълнителката Джос Стоун се запознава с певеца от Тринидат и Тобаго - Кес по време на световното си турне през 2016 година. Двамата стават приятели, а от това се ражда и този своеобразен химн за музиката и любовта. Колаборацията изненада дори най-запалените фенове на Стоун. Никой обаче не може да остане безразличен и да не се усмихне поне малко от положителните емоции в песента. 

Lana Del Rey - "Rock Candy Sweet"

Очаква се днес американската изпълнителка Лана Дел Рей да направи премиерата на новия си албум "Rock Candy Sweet". Това е третият албум на Дел Рей за една година. Записът последва "Chemtrails Over the Country Club" и "Violet Bent Backwards Over the Grass". За новата си музика певицата наскоро сподели, че е още по-замислена и интроспективна, дори малко тъжна. От това, което чуваме, наистина е така.

Griff - "One Foot In Front Of The Other"

Сензацията Griff направи едно от най-впечатляващите изпълнения на тазгодишните награди BRIT. 20-годишната британска певица получи наградата "Изгряваща звезда" за пробива си с "Black Hole", с което се нареди до изпълнители като Адел, Сам Смит и Флорънс Уелч, които са получавали това отличие. Талантивата изпълнителка пусна новия си авторски сингъл "One Foot In Front Of The Other". В новото парче Griff отново ни подарява перфектния микс от поп и соул, като отличителния й вокал естествено заема централната роля.

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Stromae пя с българския хор Yasna Voices

14.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022