Любо Киров с нов албум, ето и водещия сингъл от него - "Усеща се сила"

Любо Киров поднесе специален подарък към многобройната си публика с премиерата на третия свой студиен албум Целуни ме
 
Дългоочакваната колекция събира 11 емоционални и много лични заглавия, сред които хитовете "Целуни ме", "Където няма време" със Стенли и Христо Мутафчиев, "Не бих могъл" с Pavell & Venci Venc', "Мога" с Михаела Маринова, "Приятели завинаги" с Графа и Орлин Павлов. 
 
Поли Генова и Любо Киров с първи дует и изискано видео, заснето в южна Италия
 
Част от Целуни ме са и два чисто нови дуета - с DARA ("Вече няма как") и Поли Генова ("Тръгни навреме"), неиздаваното парче "Ако сме двама" и песента "Усеща се сила", която за първи път чухме на концерта ва Любо в "Арена Армеец" през октомври миналата година. Именно "Усеща се сила" Любо е избрал за водещ сингъл за своя нов проект. "Тази песен е изключително специална за мен. Тя е печатът на този албум", споделя Любо. 
 
 
Любо Киров отпразнува премиерата на Целуни ме с концерт в препълнената зала на Joy Station в компанията на близо хиляда от най-верните си фенове и приятели. Специални гости на събитието бяха Михаела Маринова, DARA, Стенли, Христо Мутафчуев, Поли Генова и Pavell & Venci Venc’, с които той изпълни част от песните в новия албум.
 
На финала на вечерта Любо представи и чисто новото си видео към сингъла "Усеща се сила" (режисьор: Кирил Киров–Кико), което създава вълнуващ образ на специалната връзка между изпълнителя и неговата публика и включва моменти от големия му концерт в зала "Арена Армеец".

Свързани новини

Винаги добра комбинация

22.05.2024

Sofia Live Club празнува с концерт

10.05.2024

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023