Duran Duran направиха страхотно завръщане на живо в лондонския Хайд парк - видео

Duran Duran предизвикаха истинска мания в Лондон през този уикенд.

Осемдесетарската банда, която наскоро се завърна с чисто новия албум "Future Past", направи жесток концерт в Хайд парк в английската столица на 10 юли. Групата сподели емоциите си в серия постове в социалните мрежи, благодарение на които и ние ставаме част от звездния концерт, в който се включи и Нийл Роджърс. Заедно със Саймън ле Бон той изпя един от най-големите им хитове "Notorious".

 

 

Хитовете, които прозвучаха пред хилядите фенове в Хайд парк са още от първия им албум през 1981 година - "Planet Earth" , през "Ordinary World" от 1993 година, до  съвременните им песни "Invisible", "Tonight United" и други от актуалния им албум "Future Past". Сетлистът е повече от вдъхновяващ! 

 

 

Силно време е за музиката от 80-те определено, а Duran Duran са едни от най-ярките й представители. През април групата бе обявена за влизане в Залата на славата на рокендрола, след като доминираха в гласуването на феновете. На 5-ти ноември британците ще станат част от величията в музиката за всички времена.

 
 
Сега британската група с повече от 40-годишна шеметна кариера от върхове и спадове, тръгва на турне и в Северна Америка, което ще стартира през август. 

Свързани новини

Магия и мистицизъм

01.12.2023

Duran Duran обявиха нов албум

04.09.2023

Добри новини за Анди от Duran Duran

28.08.2023

Анди Тейлър в новия албум на Duran Duran

21.03.2023

Duran Duran почетоха Кралицата

13.09.2022