Стенли "обсебва" публиката с най-доброто от музиката си през октомври

Остават броени дни до големия концерт на Станислав Сланев-Стенли в зала 1 на НДК на 13 октомври. Събитието е дълго чакано от феновете на експериментатора на българската алтернативна рок сцена и ще събере най-доброто от музиката му през последните 40 години.
 
Публиката ще чуе на живо превърналите се в легендарни във времето песни "Жулиета", "Обсебен", "Пътят към храма", "Чужди тела" и други. На сцена с такъв мащаб Стенли ще изпълни за първи път и съвсем новите си парчета "Любовен експрес", "Невинно сърце" и "Електро", които ще бъдат част от предстоящия му нов албум.
 
 
"Прекрасно е човек да прави това, което желае най-силно. Минавах през трънлив път, но не се отказах през всичките тези години, особено с музика, която не е комерсиална. Трябва да си боец, а последствията се определят от хората. Засега нещата издържат през годините", споделя Стенли.
 
По-малко от месец преди концерта той изненада с премиерата на трети сингъл от предстоящия си албум Електро. "Любовен експрес" е абсолютно в стил на Стенли, съчетавайки съвременна електро музика със звук от 80-те години. Автор на музиката е Стенли, по аранжимента той работи заедно със Светлин Къслев, а текстът е на Людмила Сланева. Едновременно с песента излезе и видеото към нея, чийто режисьор е Тото Митовски. Усещането, което клипът носи, ни връща 20 години назад към "Обсебен" (2002) и мрачното, нестандартно и ексцентрично преживяване чрез музика и визия.
 
На 13 октомври на сцената в зала 1 на НДК Стенли ще излезе заедно с групата си за един неповторим и много личен концерт, както сам го нарича. 
 
БИЛЕТИ: Еventim | Bilet.bg | NDK

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Дни предеи концерта в НДК

17.11.2023

Нов синъл и концерт през ноември

06.10.2023

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023