Големият концерт на група Остава събира фенове от четири поколения в зала 1 на НДК

Дни преди големия концерт по повод 30-годишнината на група Остава, вълнението на музикантите и феновете е голямо.
 
Събитието може да се нарече историческо по две причини – феновете на групата вече десетилетия очакват любимата им банда да изнесе концерт на голямата сцена и това ще бъде факт на 7 октомври, от друга страна в зала 1 на НДК Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян ще разкажат с музиката си всеки момент от своята история.
 
Решението на Остава да се заявят с концерт в най-престижната зала в България ще постави емблематичната българска формация на точното ѝ място. Стъпката е голяма, но Остава имат подкрепата на феновете и много помощници в организацията. НДК е домакин, Българското национално радио партнира в реализирането на телевизионната версия на събитието, професионалната рентал компания Sound Stage ще се погрижи за перфектните звук, осветление и мултимедия, от Монте Мюзик се включват с помощта при организацията и популяризирането на мероприятието.
 
"Щастливи сме, че интересът към концерта с всеки изминал ден става все по-голям. Сигурни сме, че всички ще запомним датата 7 октомври 2022", споделят Свилен и Жоро от Остава. "Зад гърба си имаме екип, който ще ни помогне да представим музиката, която е нашият живот вече 30 години по уникален начин."
 
Няма българин, който да не е чувал емблематичните "Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" и "Внимание". В момента радиостанциите въртят нежната и въздействаща "Помощ", част от новия албум Кислород.
 
С концерта в зала 1 на НДК Остава правят своя поклон на благодарност към тези, които ги следват вече 30 години и създават фен клуб, чрез който ежедневно ще бъдат близо до тях. Първите членове на Националния фен клуб ще са част от афтърпартито на 7 октомври.
 
Билети за концерта "30 години група Остава" са налични в мрежата на Eventim, билетен център НДК и Grabo.

Свързани новини

Нов сингъл и видео от обичаната банда

04.04.2024

Изпращаме гостината с Остава

21.12.2023

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023

Ясна е и подгряващата група

23.08.2023

Лятно турне очаква групата

19.05.2023