След кончината на Анди Флечър, Depeche Mode с първа среща с медиите

Милиони фенове на Depeche Mode по света тръпнат в очакване на датата 4.10.2022.Тогава в Берлин Дейв Гахан и Мартин Гор ще се срещнат с избрани журналисти от световни медии.

Какво ще кажат двамата на пресконференцията - предстои да разберем. Събитието ще бъде предавано на живо, разбираме от видеото, което бе публикувано в социалните мрежи днес. 

Най-важното обаче е, че има новини от любимата на поколения ню уейв банда. Моментът е натоварен с още повече емоции, след като през месец май внезапно ни напусна основният член на групата - клавиристът Анди Флечър. Той беше на едва 60 години и кончината му беше неочаквана. Дали Дейв и Мартин ще коментират обстоятелствата около смъртта му, предстои да разберем на 4 октомври. 

Анди Флечър от Depeche Mode си отиде на 60 години

Но основните очаквания и надежди на всички фенове са, че британците продължават да работят в студиото и ще представят нова музика, а защо не да тръгнат и на турне. Последният албум на Depeche Mode - "Spirit" излезе преди доста време - през 2017-та година. Преди година Дейв и групата му Soulsavers пуснаха самостоятелния си албум "Imposter". 

Дейв Гахан в откровено интервю за първия си албум с кавъри

През август Дейв и Мартин пуснаха снимка от звукозаписното им студио. Те споделиха, че намират стабилност в това, което познават и обичат, и се фокусират върху това, което дава смисъл и цел в живота. А това очевидно е музиката. 

Свързани новини

Depeche Mode с ново видео

26.09.2023

Depeche Mode с нови дати в Европа

10.07.2023

Ново от Depeche Mode: "Wagging Tongue"

25.05.2023

Чуй най-новото от Depeche Mode

24.03.2023

Чуй новия сингъл на Depeche Mode

09.02.2023