Влади Ампов-Графа разказва как музиката ни променя и ни прави красиви в "Грях"

Дълбоко, красиво и въздействащо звучи песента на Влади Ампов – Графа, която носи предизвикателното заглавие "Грях". 
 
"Когато композирам си представям картини, светове, образи…", споделя Графа. "Исках "Грях" да е изцяло с живи инструменти. Затова отидох в голямо студио, за да запиша рояла и свирейки песента, изпитах душевна наслада и удоволетворение. Направих и аранжимента за струнния оркестър с повече дълбочина и динамика в мелодичните линии. Думите са на моя баща Кирил Ампов. За мен това е един от най-прекрасните му текстове!… Силата на музиката ни променя до неузнаваемост и ни прави вътрешно неземно красиви!"
 
  
Визуалната реализация на "Грях" създава режисьорът Георги Марков. Видеото е стилно издържано, красиво и направено така, че музиката да е на преден план, за да изпълва сетивата с наслада от възприятието на чувствената и лирична песен, оркестрирана от Румен Бояджиев-син. В кадрите, освен Графа и струнния квартет, виждаме Венци Трифонов, който записва партията за кларинет, допълваща магичното звучене.  
 
 
Признание за "Грях" моментално идва и от сръбския музикален радио и телевизионен канал Muzzik, където забелязват песента и я изтрелват в ефир, придружена с подробна статия за "Грях" и Влади Ампов–Графа в официалната си страница. Само преди месеци друг хит на Графа - "Моменти", заживя нов живот в Чехия, изпълнена от двама от най-популярните изпълнители там.
 
През последните няколко месеца Влади Ампов изнесе концерти в десетки градове в цялата страна. През есенния сезон програмата на певеца е запълнена с клубни участия, като първи ще го гледат феновете от Велико Търново (14 октомври, Play), във Варна концертът ще е на 4 ноември в Brick Port, софиянци ще имат възможността за музикална среща с Графа в популярния клуб Carrusel на 17 ноември. 

Свързани новини

Графа с мащабно ново шоу

20.03.2023

Ново от Графа

07.03.2023

Графа става хит в Чехия

05.10.2022

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022