Нова версия на песента "Carol of the Bells" подкрепя децата на Украйна в празничния сезон

Класическата коледна песен е пренаписана специално за този празничен сезон в подкрепа на децата на Украйна, които са засегнати от войната. 
 
Новата песен е в подкрепа на благотворителната програма на Фондация Олена Зеленска, която предлага образование, медицинска грижа, финансова и правна помощ за децата, повлияни от войната.
 
Мащабната руска инвазия в Украйна лиши милиони деца от възможността да отпразнуват празниците със семействата си у дома. Пренаписаната песен "Carol of the Bells" насочва вниманието към тежката съдба на тези деца, като запазва веселата и топла мелодия на оригиналната коледна песен. #CarolForTheCharity можете да намерите във всички музикални платформи.
 
 
Коледа не трябва да се отнема от децата. Но ние винаги можем да им я върнем. С гласовете на Тарас Тополя от група Antytila (позната от своята колаборация с Ед Шийран в песента му "2-Step"), фолклорния хор "Veryovka Ukrainian" и ансамбъл "Zernyatko children's folk", песента "Carol of the Bells", тематично преименувана на "Carol for the Charity", дава своя принос към фондацията на Олена Зеленска в следните три стъпки:
1. Сканирай песента през Shazam;
2. Кликни на линка към видеото на песента в YouTube през Shazam;
3. Намери линка за дарения в описанието на видеото в YouTube.
 
Творческата концепция е дело на агенция Saatchi&Saatchi Украйна, а проектът е подкрепен от организация BRAND UKRAINE и от Министерството на външните работи на Украйна. 

Свързани новини

Звездната Коледа - победителят!

20.12.2023

Броени дни до Коледа

06.12.2023

Топ 10 на вечните коледни хитове

08.12.2021

Коледната песен, която разби класациите

23.12.2019