Остава празнуват рождения си ден с голям концерт в “Маймунарника”

На 30-ти август Остава ще отпразнуват рождения си ден с традиционния си голям концерт на открито, в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина.
 
През последните 10 години групата ежегодно отбелязва този празник със специален концерт на открита сцена. Всяка година хиляди фенове празнуват заедно с тях и изпращат лятото под открито небе с много танци, хубава музика и незабравими спомени.
 
Тази година Остава избраха на сцената преди тях да се качи една от най-актуалните алтернативни родни банди - Hug or Handshake. Момчетата ще подгреят с 35-минутен сет, включващ песните от дебютния им албум Once upon a pink sedan и последния сингъл "Slowboy". 
 
Сет листа на Остава ще включва познати и емблематични песни на групата, както и част от последния им албум Кислород. По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят съвсем нов мърчандайз, както и книгите, посветени на тях - "Аз, Остава" и "Остава/Думите".
 
Билети за концерта на цена от 30 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място и в деня на концерта ще е 35 лева.

Свързани новини

Нов сингъл и видео от обичаната банда

04.04.2024

Изпращаме гостината с Остава

21.12.2023

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023

Лятно турне очаква групата

19.05.2023

Остава с нов клип

28.02.2023