Шакира готви документален филм за живота си след Жерар Пике

Докато едни издават мемоари, а други филми за турнета и професионални успехи, Шакира подготвя документален филм, който ще се фокусира върху драматичните промени, настъпили в живота ѝ след раздялата ѝ с Жерар Пике.
 
За това писаха испанските медии, след като Шакира бе забелязана в Барселона с оператори в автомобила си, когато трябваше да дава показания за данъчните измами, а те носели нагръдници на "Film Crew". На певицата ѝ бе наложена глоба за няколко милиона, породена от финансови измами, за които се призна за виновна. Благодарение на споразумението, което успя да сключи в съда, тя избегна затвора на този етап.
 
 
"Мисля, че ще бъде за драмата, през която тя премина, и ще се казва "Предателството и аз". Ще бъде като песен в документален формат", твърди испанската журналистка Лаура Фа. "Шакира очевидно записва графичен материал за аудиовизуален проект, документален филм или риалити в документален стил. Днес изглежда, че ако си известна личност и нямаш собствено риалити под формата на документален филм, значи си никой", добавя журналистката Лорена Васкес.
 
Шакира получава уникално отличие
 
Шакира и Пике се разделиха през май миналата година след 11 години съвместен живот и две деца. Причината се оказа предателство от страна на футболиста, който започна да се среща с ново момиче - Клара Чиа, която много прилича на Шакира, но е доста по-млада от нея. 
 
Колумбийската певица говори много болезнено за предателството на Пике, като дори записа песен за бившия любим и новата му приятелка, в която изпя, че е заменена от "евтино копие". "Замени Rolex за Casio", гласи реплика в текста, загатваща, че става въпрос за изневяра от страна на спортиста. 
 
 
Певицата се изказа повече от веднъж твърде неласкаво за Клара Чиа, като междувременно се премести в Маями с децата си и опитва да започне нов живот

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира слага край на сълзите

16.02.2024

Фен на Шакира беше арестуван пред дома й

17.01.2024

Откриха статуя на Шакира

02.01.2024