Джейкъб Колиър и "Мистерията на българските гласове" на една сцена и с обща песен

Джейкъб Колиър идва за мечтан концерт със световноизвестния български хор "Мистерията на българските гласове'' на 11 юли, а на сцената ще бъдат още маестро Георги Андреев и Quarto Quartet. Публиката също ще участва в шоуто с пълна сила.

Шесткратният носител на "Грами" също така ще запише песен с хора в София веднага след общия им концерт в зала 1 на НДК. Авторското парчето на Колиър - All around you, ще бъде включено в предстоящата delux версия на новия албум на артиста, а българската публика ще я чуе за първи път в съвместно изпълнение по време на концерта в София.

 
По време на концерта участие ще вземат още композиторът Георги Андреев и музикантите от Quarto Quartet, които заедно с "Мистерията на българските гласове" ще поднесат фрагменти от актуалната си програма "Гласове и струни". По изключителен начин тя събира в едно гласовете на световноизвестния български хор с Quarto Quartet в новите специално написани за тях композиции на Георги Андреев. До този момент програмата е представяна само три пъти пред българската публика (последно през април в зала "България"), а в последните месеци заслужено обира овациите на публиката по света.

Свързани новини

Билетите за "Мистерията" свършиха

30.05.2017

Lisa Gerrard няма търпение за концерта

11.05.2017

"Мистерията" с нов проект

26.04.2017