Шоубизнес

24.03.201411:37

Kylie Minogue иска да е момиче на Bond

45-годишната Kylie Minogue ще се радва да бъде любовната тръпка на Daniel Craig в следваща част на приключенията на тайния агент James Bond.   Въпреки това, тя се опасява, че вече е прекалено възрастна. "Ще бъда най-старото момиче на Bond, но разбира се ще бъда невероятна", сподели австралийката, цитирана от... прочети още »
24.03.201411:16

Cheryl Cole била болна от малария

През 2009 Cheryl Cole заболяла от малария след посещение на африканската планина Килиманджаро.   Тогава звездата участва в хуманитарна акция, чиято цел била да повиши осведомеността за болестта, припомня бгнес. Една година по-късно Cheryl заболяла от малария. "В нито един момент не мислех, че след година ще се разболея. Казаха... прочети още »
24.03.201410:12

Родни звезди ще печелят от YouTube

Българските творци ще генерират приходи от използването на тяхната музика в YouTube, информира бгнес.   Това става възможно, след като YouTube и българската организация за колективно управление на авторски права в музиката – Музикаутор, сключиха договор за лицензиране. Така българските и международни творци – композитори,... прочети още »
21.03.201411:33

Chris Brown остава в затвора за нарушение на пробацията

Chris Brown ще остане в затворе поне до края на април за нарушение на своя изпитателен срок, съобщиха от министерството на правосъдието.   24-годишният рапър, който бе задържан и оставен в ареста в Малибу, след като бе изгонен от център за дезинтоксикация, ще остане в затвора до следващото заседание на съда на 23... прочети още »
21.03.201411:26

George Michael спря да пуши канабис

George Michael разкри, че е спрял да пуши канабис "преди повече от година и половина".   Той сподели, че напълно е отказал наркотика и е чист повече от 18 месеца. На въпрос дали продължава да пуши марихуана певецът отговори отрицателно, пише бгнес. "Не. Спрях всичко. Не съм докосвал наркотици повече от година и... прочети още »
21.03.201410:55

Електро иновации и тежки вибрации на Main Stage и Dance Arena на EXIT

Вече е ясно кой ще се присъедини към звездния състав от артисти на Main Stage и Dance Arena – двете най-големи сцени на обявения за Европейски фестивал на 2013 – EXIT!   Първото име в основната програма на фестивала е Damon Albarn - фронтмен на Blur и един от създателите на може би най-популярната виртуална... прочети още »
21.03.201410:42

Robbie Williams ще работи с баща си

Robbie Williams е решил за новото си парче да ангажира не кой да е, а собствения си баща.   40-годишният певец, който през ноември миналата година покани баща си Pete Conway да изпълнят заедно негова песен по време на концерт, този път е решил да запише съвместно парче с татко си.   "Много ми хареса да съм на... прочети още »
18.03.201415:58

Lily Allen: Зад успеха на Beyonce стои Jay Z

Изпълнителката Lily Allen твърди, че зад всяка успяла жена на музикалната сцена стои по един успял мъж.   28-годишната изпълнителка, която направи своето завръщане на музикалната сцена след 4-годишна пауза, заяви, че винаги жените, които стоят зад успелите господа, остават неизвестни, докато представителите на силния пол в същата... прочети още »
17.03.201416:47

Drake и Rihanna отново заедно, той й забранява контакт с Chris Brown

След седмици на спекулации изглежда вече е факт - Drake и Rihanna са отново заедно. И, както изглежда, не само като приятели с "бонуси", но и като официална двойка.   Двамата са неразделни по време на европейското турне на Drake, където изпълнява дует с Rihanna - "Take Care". Многократно бяха виждани да се държат... прочети още »
17.03.201414:22

Когато повръщат върху Lady Gaga на сцената, това е изкуство (видео)

Lady Gaga обича да шокира, но това може да дойде в повече дори на най-отявлените й фенове.   По време на представянето й на сцената на фестивала South by South West, при изпълнението на песента й "Swine", дама на име Millie Brown, представена просто като "артист" - съжаляваме, но няма друга дума - повърна зелена... прочети още »
14.03.201410:39

Chris Brown отваря своя агенция за модели

Chris Brown реши да се пробва на ново поприще - отвори своя агенция за модели.   Изпълнителят съобщи в туитър, че планира да организира кастинги за модели в няколко големи града, включително Хонг Конг, Париж и Ню Йорк, които да попълнят портфолито на компанията му Legendary Faces.   Засега опитът му се ограничава до връзката... прочети още »