Шоубизнес

15.04.201415:57

Britney Spears иска сватба на Хаваите?

Поп принцесата Britney Spears подхрани слуховете, че планира да се омъжи за приятеля си David Lucado на Хаваите, предава бгнес.   32-годишната изпълнителка се запозна с David Lucado преди около година. Въпреки че двамата не са обявявали годежа си, близки до тях твърдят, че двойката обмисля брак.   Britney е минавала под... прочети още »
15.04.201411:05

Ясен е вече изборът на Aerosmith за наша подгряваща група!

17 май 2014, 20:00 ч. Стадион "Локомотив"    Aerosmith вече са готови с избора си за подгряваща банда на първия им концерт у нас – D2. "За мен винаги Aerosmith са били една от най-уважаваните групи, а Joe Perry е един от любимите ми китаристи”, щастливо коментира фронтменът на D2 Митко Кърнев и... прочети още »
15.04.201410:54

Jessie J: "Вече не съм бисексуална"

Jessie J разбуни духовете с твърдението си, че вече не е бисексуална и се оглежда за подходящ съпруг, с когото да създаде семейство, пише бгнес.   В началото на музикалната си кариера звездата беше заявявила, че е привлечена както от мъже, така и от жени и че няма против сексуалните отношения с хора от същия пол. Няколко години... прочети още »
14.04.201412:23

David Guetta и Showtek представиха лирик видеото към “Bad”

David Guetta и Showtek направиха премиера на лирик клип към новото клубно парче “Bad”, което изпълниха заедно на Ultra Music Festival и което донесе на Guetta безпрецедентно трето #1 място в Beatport за 2014 още през първата си седмица, следвайки “Shot Me Down” и ремикса му върху песента на Avicii “Addicted To... прочети още »
14.04.201411:19

FIFA издава през май официалния албум на Световното първенство

FIFA и SONY Music Entertainment обявиха издаването на официалния албум на Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия - One Love, One Rhythm: The Official FIFA World Cup с участието на артисти от цял свят.    В албума с нови песни влизат звезди като Pitbull, Santana, Shakira, Ricky Martin, Sérgio Mendes, The Isley... прочети още »
14.04.201410:34

One Direction издават "You & I" през май, искат...

One Direction обявиха, че се завръщат с новия си сингъл – емоционалната балада "You & I", част от третия им студиен албум Midnight Memories (2013).     "You & I" е лирично и чувствено парче, написано от Julian Bunetta, Jamie Scott и John Ryan, екипът зад тоталния хит на бандата "Story... прочети още »
11.04.201411:50

Selena Gomez уволни родителите си като нейни мениджъри

Певицата и актриса Selena Gomez вече не иска родителите й да са нейни мениджъри.   Майката и вторият баща на Selena отговаряха за ангажиментите й от 2007 насам, припомня бгнес. Наскоро обаче певицата решила да наеме професионален екип. Певицата неведнъж влиза в спорове с родителите си относно професионалния си график и връзката си с... прочети още »
11.04.201411:09

Enrique Iglesias: Не съм целял клипът към "I'm A...

Enrique Iglesias коментира видеото към последната си песен "I'm A Freak" и призна, че клипът към парчето не е сниман секси умишлено, пише бгнес. 38-годишният изпълнител, който повече от 10г. е обвързан с приятелката си Anna Kournikova, е категоричен, че първоначалната идея за видеоклип не е била нито секси, нито... прочети още »
11.04.201410:40

Johnny Depp се връща към музиката

Johnny Depp възнамерява да събере отново старата си рок банда "The Kids", след продължително насърчение от страна на годеницата му Amber Heard, пише бгнес. Звездата от "Карибски пирати" обмисля да остави настрана актьорската си кариера и да се върне към старата си музикална страст, изоставена от него преди повече от... прочети още »
11.04.201410:03

Coldplay разкриха клипа към “Magic” (видео)

Coldplay представиха клипа към последния си сингъл “Magic”:      Видеото е режисирано от Jonas Åkerlund и в него участва звездата Ziyi Zhang ("Тигър и Дракон”) като фокусник, а Chris Martin играе две роли: на нейния лоялен асистент и на грубия й съпруг.    “Magic”... прочети още »
10.04.201411:32

Бившият на Lady Gaga я съди за 30 милиона

Скъсванията никога не са приятно нещо, но когато са намесени повече от 30 милиона, нещата може да станат наистина грозни - и точно това се случва с Lady Gaga.   Rob Fusari - авторът на песни, музикален продуцент и бивш приятел на изпълнителката - твърди, че звездата дължи кариерата си на него и е завел дело за 30.5 милиона... прочети още »