Шоубизнес

23.04.201413:43

Taylor Swift може да се пробва като актриса

Taylor Swift не веднъж е споделяла възхищението си към нашумелия сериал "Girls" и неговата създателка Lena Dunham, а самата себе си смята за най-големия му почитател. Двете дами са и близки приятелки и това допълнително засилва слуховете, че Taylor ще получи постоянна роля в шоуто, пише бгнес.   Dunham не веднъж е отправяла... прочети още »
23.04.201411:43

Jay-Z няма да присъства на сватбата на Kanye West

Jay-Z няма да присъства на сватбата на колегата си Kanye West и половинката му Kim Kardashian, но ще се реваншира, като им подари сватбен подарък за 100 000 паунда, пише бгнес.   Jay-Z, съпругата му Beyonce и дъщеря им няма да присъстват на сватбеното тържество на Kim и Kanye, което ще се състои в Париж следващия месец. Причината е... прочети още »
22.04.201414:16

James Blunt представи нов клип към третия си сингъл “Postcards”

“Postcards” е новият сингъл от четвъртия студиен албум на британския певец и композитор James Blunt, Moon Landing, който бе издаден ноември месец миналата година и достига второто място в класацията за албуми на Обединеното кралство. Закачливата песен, в която е използвано и укулеле, от скоро може да се похвали с официално... прочети още »
22.04.201412:28

Justin Bieber няма да бъде депортиран от САЩ

Justin Bieber няма да бъде депортиран от САЩ, независимо от петицията срещу канадеца, която заявяваше това желание, подписана от 270 хиляди човека и пратена до Белия дом.    Законът гласи, че ако дадена петиция достигне 100 000 подписа, правителството е длъжно да излезе с позиция по нея. В становището на Белия дом се казва... прочети още »
22.04.201411:28

Kim Kardashian е на свирепа предсватбена диета

Kim Kardashian има месец до сватбата си с Kanye West и явно е решила да е в най-добрата форма, която може да постигне - с цената на свирепи мерки и огромни усилия.   Освен, че е отказала кафето, алкохола и всички въглехидрати, Kim кара само на салати и крехко месо. За да не тормози волята си, е забранила в къщата изобщо да се внасят... прочети още »
22.04.201410:41

Чуй целия нов албум на Jason Derulo!

Феновете на Jason Derulo имат голям късмет - могат да изслушат албума на звездата онлайн - изцяло! Албумът е на пазара от 15 април, така че след прослушването с чиста съвест можете да си го купите.  прочети още »
17.04.201410:39

Без "Spirit of Burgas" тази година

Фестивалът "Spirit of Burgas" няма да се проведе през тази година, предаде бгнес.   Димитър Маджаров, управител на общинското предприятие "Летен театър, фестивали и концерти", подчерта, че администрацията започва подготовка за провеждането му през 2015. Той поясни, че ако трябва да се направи фестивала през тази... прочети още »
17.04.201410:28

Фенове на Lady Gaga на концерт под сцената

Многобройните почитатели на Lady Gaga ще могат да се насладят на изпълненията на своята любимка не къде да е, а под сцената на концертите й.   Ексцентричната певица се готви за множество концерти, чиято сцена буквално ще "погълне" публиката и ще позволи на феновете да проследят шоуто от невиждан досега ъгъл, пише бгнес.... прочети още »
16.04.201414:42

Без Spice Girls на юбилея на Victoria Beckham

Утре ще бъде едно от най-специалните събития за звездното британско семейство Beckham - 40-ия рождения ден на модната дизайнерка Victoria.   Въпреки всички прогнози за грандиозно парти и стотици известни гости както в Лос Анджелис, така и в Лондон, парти с любимите й коне и какво ли още не, моделиерката окончателно се е спряла на... прочети още »
16.04.201410:50

Beyonce и Jay Z планират общо турне

Beyonce и Jay Z винаги стават хит, щом се появят на една сцена. Това явно не им е убягнало, защото двамата обявиха съвместно турне с 20 дати в САЩ.   Според Page Six, откъдето дойде информацията, двамата ще започнат през юни, а на 4 юни ще бъдат в Ню Йорк. Тези дати са напълно възможни, защото турнето "Magna Carter Holy... прочети още »
16.04.201410:22

Rob от Stereo MCs с поздрав към българските си фенове (видео)

Rob Birch записа специално видео, в което кани всички фенове на Stereo MCs на партито им на 26 април в Sofia Live Club от 23ч.     Двамата с Nick Hallam и Mc Five Alive ще представят новия си DJ set, предхождащ появата на осмия студиен албум на бандата, който се очаква да излезе съвсем скоро. Момчетата обещават страхотно... прочети още »