Шоубизнес

26.03.201416:49

Madonna ще режисира нов филм

Madonna ще бъде режисьор на адаптацията на романа "Ade: A Love Story", която разказва за романса между една студентка и африканец.   Певицата, която направи режисьорския си дебют през 2011 с историческия романтичен филм "W.E.", ще стане зад камерата за адаптацията на романа на Rebecca Walker "Ade: A Love... прочети още »
26.03.201416:10

Mary J. Blige ще пее на сватбата на Kim и Kanye

Kim Kardashian и Kanye West, които ще се оженят на пищна церемония във Франция тази пролет, са поканили певицата Mary J. Blige да пее на сватбата им.   Двойката все още не е получила потвърждение от изпълнителката, но младоженците искрено се надяват R&B звездата да се съгласи да бъде с тях в най-специалния им ден. "Една от... прочети още »
26.03.201415:48

Gwyneth Paltrow и Chris Martin се развеждат

Gwyneth Paltrow и Chris Martin обявиха, че се развеждат след 11 години брак.   Двамата публикуваха и съвместно съобщение: "С изпълнени с тъга сърца съобщаваме, че решихме да се разделим. Повече от година направихме всичко възможно - и заедно, и поотделно - да видим какво би могло да е възможен вариант за нас, но стигнахме до... прочети още »
26.03.201412:03

Taylor Swift се отказва от любовните връзки

Taylor Swift е решила да си вземе почивка от романтичните срещи и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, за което я е посъветвал нейният екип.   Певицата неведнъж се е изказвала откровено по въпроса за връзките си и как бившите й партньори я вдъхновяват да напише всеки следващ хит. За голямо разочарование на хората,... прочети още »
25.03.201415:43

Shakira отпразнува новия албум с видеото към "Empire"

Shakira отпразнува издаването на новия си едноименен албум с видеопремиера на сингъла "Empire"! Вижте видеото сега:  прочети още »
25.03.201411:45

David Guetta се разведе

Легендата на денс музиката David Guetta (46) се раздели със съпругата си Cathy (46) след 24 години заедно.    Френската двойка, която има две деца - Tim Elvis (10) и Angie (7) - се срещна през 1990, направи бурна сватба още същата година и тъй като и двамата са в бизнеса, бяха една от най-властните двойки в бранша - и една от... прочети още »
25.03.201411:21

J.Lo разкри вдъхновението за новия си албум

Jennifer Lopez признава, че разводът със съпруга й Marc Anthony й е дал един различен поглед върху любовта, който тя е използвала за вдъхновение при създаването на последния си албум. Според звездата, раздялата с Marc е "повратна точка в живота й", която изцяло е променила мисленето и отношението към любовта и чувствата... прочети още »
25.03.201410:18

Виж новото горещо видео към “Sexercize” на Kylie

В безспорно най-секси клипа, показващ как минава една спортна тренировка, Kylie запознава феновете си с горещия и еротичен свят на “Sexercize”. Режисьорът Will Davidson, който е снимал и лирик видеото към “Skirt”, отвежда зрителя на пътешествие в света на спортните тренировки, последващото отмаряне в сауна и сцени,... прочети още »
25.03.201410:01

От днес новият албум на Shakira е на пазара

Shakira е готова с новия си едноименен албум Shakira, който излиза днес от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия. Албумът у нас се издава с медийната подкрепа на радио Fresh!.   Пилотният сингъл от албума “Can’t Remember To Forget You” - избухващият дует с Rihanna – е в челните места в... прочети още »
24.03.201416:22

Shakira най-харесвана във фейсбук

В края на миналата седмица победител в битката за сърцата и умовете на интернет потребителите стана Shakira.   Звездата официално бе призната за знаменитостта с най-голям брой "лайкове" в социалната мрежа Facebook. Според статистиката на сайта, Shakira е получила "лайковете" на повече от 86 милиона потребители - с... прочети още »
24.03.201411:37

Kylie Minogue иска да е момиче на Bond

45-годишната Kylie Minogue ще се радва да бъде любовната тръпка на Daniel Craig в следваща част на приключенията на тайния агент James Bond.   Въпреки това, тя се опасява, че вече е прекалено възрастна. "Ще бъда най-старото момиче на Bond, но разбира се ще бъда невероятна", сподели австралийката, цитирана от... прочети още »