Шоубизнес

26.02.201410:54

Сътрудници на Justin Bieber арестувани за кражба

Личният шофьор и един от охранителите на Justin Bieber са били задържани в щата Джорджия по обвинение, че откраднали фотоапарата на журналист, се казва във вчерашно съобщение на полицията, цитирано от бгнес.   Инцидентът станал в увеселително заведение в гр. Сенди Спрингс. Охранителят на певеца Hugo Hesny (32) влязъл в разпра с... прочети още »
25.02.201416:24

Kanye West: "Иска ми се майка ми да познаваше North"

Kanye West изрази съжаление, че майка му не може да опознае дъщеря му. 36-годишният рапър стана баща за първи път на 15 юни миналата година, почти 6 години след смъртта на майка му Donda, пише бгнес.   По време на свой концерт в Кънектикът, САЩ, той споделил с публиката, че липсата на майка му понякога е... прочети още »
25.02.201416:14

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев заради ситуацията в Украйна, която продължава да бъде напрегната, информира бгнес.   "Безопасността на групата и феновете е основен приоритет. В настоящия момент е невъзможно да се гарантира безопасното провеждане на концерта ни в Киев", гласи съобщението, публикувано на официалната... прочети още »
25.02.201415:37

Miley Cyrus била като Elvis

Priscilla Presley никога не би отправила критика към Miley Cyrus, защото й напомня за Elvis. Бившата съпруга на краля на рока си спомня за критиките, който Elvis често е получавал заради сценичните си костюми и танците си, пише бгнес.   "Не зная какво да мисля за нея. Тя е много талантлива. Мисля, че Miley чувства, че трябва да... прочети още »
25.02.201411:31

Sean Paul показа клипа към последния си сингъл “Want Dem All” (видео)

Най-новият сингъл на Sean Paul “Want Dem All” с Konshens от последния му албум Full Frequency вече може да се похвали и с клип. Видеото е режисирано от Jon J. и показва моменти, когато ямайската поп/денсхол суперзвезда разбива публиката си от фенове на концерт в Коста Рика. В кадрите му партнира Konshens, който също така участва и... прочети още »
25.02.201411:20

Robin Thicke и Paula Patton се развеждат

Robin Thicke и съпругата му Paula Patton обявиха, че ще се разведат след осем години брак.   Макар и двамата да пазят пълно мълчание в туитър, пуснаха съвместно изявление до сп. "People", в което се казва: "Винаги ще се обичаме и ще бъдем най-добри приятели, но заедно решихме да се разделим на този... прочети още »
24.02.201415:17

Adele ще записва с Prince в следващия си албум?

Изпълнителката на "Skyfall" миналата седмица беше на концерт на Prince в Лондон.   Според британския вестник "Sun" след концерта двамата са обсъдили третия албум на Adele. "Adele остана кратко на концерта, защото това бе само бизнес среща. Двамата имат желание да работят заедно по една или повече песни от... прочети още »
24.02.201414:41

Rihanna тръгва на турне с Eminem

Rihanna и Eminem отново ще си сътрудничат по-продължително време, защото тръгват заедно на турне.     Изпълнителката и именитият рапър имат записани два сингъла - "Love the Way You Lie" и "Monster", а сега се събират за серия съвместни шоута през лятото.     Турнето "The... прочети още »
24.02.201410:31

Robert Pattinson записва музикален албум?

Предполага се, че актьорът Robert Pattinson работи по създаването на първия си самостоятелен албум.   27-годишната звезда в момента се намира в Северна Африка, където снима филма "Кралицата на Пустинята", но отсъствието му от дома съвсем не го спира да записва песни, пише бгнес.   Според източници, актьорът... прочети още »
21.02.201414:45

Гледай новия клип на Katy Perry - "Dark Horse"

Излезе видеото към сингъла на Katy Perry, Dark Horse.     В него тя е магическата Кралица на Мемфис, Египет. Крале пътуват от Бруклин до Вавилон, за да се борят за сърцето й, но залогът е голям. Ако тя се влюби, те печелят нея и цялото кралство. Не успеят ли да пленят сърцето й обаче, ще трябва да понесат ужасния й... прочети още »
21.02.201413:14

Christina Aguilera сгодена и бременна

Певицата Christina Aguilera не само е сгодена, но очаква и второ дете, пише бгнес. Певицата се сгоди за приятеля си Matt Rutler навръх св. Валентин.   Двойката помолила майката на Matt, Kathleen Rutler, да не издава подробности около плановете им за бъдещето. "Не зная какви да плановете им. Когато очакваш дете, не правиш планове... прочети още »