Шоубизнес

04.03.201410:17

Турнето на Beyoncé опорочено от фалшиви билети

Стотици фенове на певицата Beyoncé останаха разочаровани и измамени. Най-малко 140 души се оказаха извън загражденията на концерта в Манчестър, тъй като при проверката на входа, билетите за шоуто на изпълнителката се оказали фалшиви, информира бгнес.   Жена, пострадала от фалшификацията на билети, сподели, че закупените от нея... прочети още »
28.02.201413:15

Ice Cube ходел на турнета с оръжие

В края на 80-те и началото на 90-те години рапърът Ice Cube ходел на турнета с оръжия.   44-годишният рапър, чието истинско име е O'Shea Jackson, ходи по турнета с американската хип-хоп банда N.W.A. (Niggaz Wit Attitudes) в края на 80-те и началото на 90-те години с оръжия за по-голяма сигурност, пише... прочети още »
28.02.201411:23

Stereo MCs отново със специален DJ set в София

На 26 април, Rob Birch и Nick Hallam от Stereo MCs ще пристигнат в Sofia Live Club, за да представят новия си DJ set, предхождащ появата на осмия студиен албум на бандата, който се очаква да излезе в средата на годината. На сцената заедно с тях ще се качи и Mc Five Alive. Тази година звездната тройка обещава да даде на феновете си нещо... прочети още »
28.02.201411:15

Katy Perry помогна на бременна да роди бебето си

Katy Perry се изяви в ролята на акушерка в сряда, когато се наложи да изражда бебе.   Изпълнителката била на гости в дома на бременна своя приятелка, когато жената внезапно получила родилни болки и започнала да ражда, подпомогната от Perry.   По-късно Katy се похвали в Twitter, “Най-сетне мога да добавя "помагам... прочети още »
27.02.201415:44

David Guetta благодари на фенаовете със специално парти (видео)

David Guetta добави още едно постижение в кариерата си, като то е да има над 50 милиона лайкове във Facebook, затвърждавайки мястото си на номер 17 в класацията на най-значимите музиканти и като най-високо оценявания диджей в мрежата, заедно с неговите 14 милиона последователи в Twitter. За да отпразнува това David Guetta сподели нещо... прочети още »
27.02.201411:29

Beyoncé спря концерт, за да подрави фенка за рождения й ден (видео)

Едно е сигурно - Shehnaz Kahn няма никога да забрави 22-я си рожден ден, след като Beyoncé спря концерта си, за да й изпее "Happy Birthday" на концерта си в понеделник вечерта.    Хванала ръката й, Кралица В спря шоуто си в бирмингамската LG Arena, след като забелязала плаката в ръцете на рожденичката. Звездата... прочети още »
27.02.201410:48

Miley Cyrus обидена от коментарите по неин адрес

Miley Cyrus твърди, че хората не разбират енергията, която влага в представленията си.    21-годишната звезда е по средата на турнето си "Bangerz", а критиките към сценичното облекло и поведението на певицата стават все повече и повече, пише бгнес. "Не знам дали хората осъзнават, колко много енергия влагам в... прочети още »
26.02.201411:15

Shakira отваря училище в Колумбия

Shakira се отправи към родната си Колумбия, за да отвори училище, финансирано от благотворителната фондация на изпълнителката Barefoot, информира бгнес.   Колумбийската звезда постави първата тухла от строежа на училището през 2011, а днес сградата е напълно готова и училищните занятия ще започнат още този месец.   Заедно... прочети още »
26.02.201410:54

Сътрудници на Justin Bieber арестувани за кражба

Личният шофьор и един от охранителите на Justin Bieber са били задържани в щата Джорджия по обвинение, че откраднали фотоапарата на журналист, се казва във вчерашно съобщение на полицията, цитирано от бгнес.   Инцидентът станал в увеселително заведение в гр. Сенди Спрингс. Охранителят на певеца Hugo Hesny (32) влязъл в разпра с... прочети още »
25.02.201416:24

Kanye West: "Иска ми се майка ми да познаваше North"

Kanye West изрази съжаление, че майка му не може да опознае дъщеря му. 36-годишният рапър стана баща за първи път на 15 юни миналата година, почти 6 години след смъртта на майка му Donda, пише бгнес.   По време на свой концерт в Кънектикът, САЩ, той споделил с публиката, че липсата на майка му понякога е... прочети още »
25.02.201416:14

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев заради ситуацията в Украйна, която продължава да бъде напрегната, информира бгнес.   "Безопасността на групата и феновете е основен приоритет. В настоящия момент е невъзможно да се гарантира безопасното провеждане на концерта ни в Киев", гласи съобщението, публикувано на официалната... прочети още »