Шоубизнес

04.04.201310:57

Michael Buble с позитивно видео към новия си сингъл “It's A...

Michael Bublé пусна видеото към новия си сингъл "It's А Beautiful Day" - първият, който феновете на канадския изпълнител имаха възможността да чуят от неговия нов студиен албум To Be Loved, който ще излезе на 23 април през Reprise Records. Продуциран от Bob Rock, To Be Loved е записан във Ванкувър и Лос Анджелис и включва... прочети още »
03.04.201312:20

Новият клип на Wiz Khalifa разказва историята на млада боксьорка

Wiz Khalifa се завръща в играта с най-новия си сингъл “Let It Go” с участието на Akon. Парчето е от актуалния албум O.N.I.F.C., който излезе на музикалния пазар в края на миналата година.   В режисираното от Ryan Hope видео изпълнителите остават встрани от светлината на прожекторите, за да влязат в ролята на разказвачи и... прочети още »
03.04.201311:37

“Panic Station” е заглавието на новия сингъл на Muse

Muse пускат още един сингъл от успешния си актуален албум The 2nd Law, който излезе на музикалния пазар през октомври миналата година и успя да оглави класациите в над 20 страни по света.    След "Madness", “Follow Me” и “Supremacy”, заглавието на четвъртия сингъл, който алтернативното трио от... прочети още »
03.04.201311:19

Jamiroquai идват за концерт в София в края на юни

Symphonics Entertainment Group разпространиха следното съобщение:   "От Symphonics Entertainment Group имаме удоволствието да ви съобщим за предстоящия концерт на британската сензация Jamiroquai у нас като част от проекта Symphonics' Concerts!   Jamiroquai са британска джаз, фънк и асид джаз група, основана през... прочети още »
02.04.201315:49

Bruno Mars пренаписва историята на Billboard

Bruno Mars пренаписва историята на класацията за поп песни на Billboard, след като последният му сингъл "When I Was Your Man" се изкачи от #2 до първата позиция в чарта. Песента е шести #1 хит на Mars в класацията Pop Songs, като по този начин успява да измести Nelly и Justin Timberlake от лидерската позиция на соло изпълнители мъже... прочети още »
02.04.201315:42

Chris Brown показа видеото към новия си сингъл

Chris Brown предложи на вниманието на феновете си още едно парче от албума си X, който трябва да излезе по-късно тази година - видеото към сингъла "Fine China."    /div>   В клипа Brown се изправя пред вековните културни предубеждения, когато строгият азиатски баща на любимата му забранява връзката им.... прочети още »
02.04.201312:09

Бездомният брат на Madonna я разкритикува пред медиите

Бездомният брат на Madonna нападна публично звездата, настоявайки, че известната му сестра не се интересува дали той е жив или мъртъв.   Anthony Ciccone, по-големият брат на певицата, от три години живее по улиците на Травърс Сити, Мичиган, след като загуби работата си в семейното лозе.   Преди Madonna опитваше да помогне на... прочети още »
01.04.201316:52

Justin Timberlake призна, че е употребявал наркотици

Justin Timberlake, който обикновено избягва да говори за това, че в миналото е употребявал забранените субстанции, разкри, че някои от по "шантавите" песни в новия му албум The 20/20 Experience са базирани на спомените му от собствените му моменти на употреба на дрога.   В интервю пред MySpace (част от който изпълнителят... прочети още »
01.04.201316:29

В Индия отмениха шоу на Jennifer Lopez заради капризите й

По график Jennifer Lopez трябваше да има концерт в Индия утре, 2 април, но по последни данни той е отменен заради непреодолимите капризи на поп дивата.   Според таблоида "Sun" 43-годишната певица настоявала за частен самолет и дузина хотелски стаи за огромния й антураж, включително собствен стилист, асистентки и готвач.... прочети още »
29.03.201315:04

Излагат восъчна статуя на Britney в Ню Йорк

Britney Spears си има восъчна статуя в "Madame Tussauds" Ню Йорк.   "Madame Tussauds" са популярни със създаването на изключително реалистичните си восъчни фигури, но последното им произведение - статуята на Britney Spears, която беше открита тази седмица в Ню Йорк, е направо... прочети още »
29.03.201313:54

Sheryl Crow иска радиата да плащат на изпълнителите

Madonna може и да е вече в клуба на милиардерите, но далеч не всички в гилдията могат да се похвалят с подобно постижение.    Sheryl Crow призова да се плаща на артистите и за това, че песните им се излъчват по радиото, след като наскоро изпълнителката Dionne Warwick обяви банкрут.   R&B легендата региструра $10.7... прочети още »