Шоубизнес

09.04.201314:35

Виж всички подробности за билетите за Symphonics’ Concerts

Продажбите вече са факт - феновете на поп певицата Jessie J и британската асид фънк сензация Jamiroquai могат да закупят билети за първите им концерти в България. Звездите, чиито визити са част от първите по рода си Symphonics’ Concerts, ще стъпят на родна територия в края на юни.    Билетите за концерта на Jamiroquai,... прочети още »
09.04.201313:43

Linda Perry се сгоди за Sara Gilbert

Бившата вокалистка на 4 Non Blondes и автор на песни Linda Perry се сгоди за актрисата Sara Gilbert.   Музикантката, която е писала някои от най-големите хитове на Pink и Christina Aguilera, започнала да се среща с актрисата от "Roseanne" и "The Big Bang Theory" през 2011 и след като Perry предложила брак по време... прочети още »
09.04.201311:12

Jay-Z откри фирма за спортен мениджмънт

Рап могулът Jay-Z разширява империята си с поредното си бизнес начинание - основаване на собствена спортна мениджърска компания.    Изпълнителят, който притежава част от баскетболния франчайз Brooklyn Nets basketball е обединил усилия с Creative Artist Agency, за да създадат фирмата Roc Nation Sports, което започна официалното... прочети още »
08.04.201315:14

Justin Bieber си търси забавна и интелигeнтна приятелка

Justin Bieber си търси забавна, интелигeнтна приятелка, с "устни, създадени за целувки''.   19-годишният изпълнител, който се преди няколко месеца се раздели със Selena Gomez, с която беше от две години, вече е в търсене на нова любов и има ясни идеи каква трябва да бъде тя. "Трябва ми момиче, което да е забавно,... прочети още »
08.04.201314:43

Lady Gaga отказала 1 милион долара, предложени от Mitt Romney

Не всичко може да се купи с пари и Lady Gaga е поредното доказателство за това. Известната с либералните си възгледи суперзвезда отхвърлила $1 милион, предложени й от републиканския кандидат за президент Mitt Romney, за да го подкрепи на миналогодишните избори.   Съдебни документи разкрили офертата, от която става ясно, че... прочети още »
08.04.201312:19

Shakira отговори на правните нападки на бившия си

Shakira нанесе ответен удар срещу нападките на бившия си приятел и обвиненията му, че му дължи част от богатството си, защото я направлявал кариерата й. Изпълнителката зае позицията, че тя вече е била суперзвезда, когато са се срещнали през 2000.   Antonio de la Rua съди певицата за $100 милиона още от миналия ноември, след като... прочети още »
08.04.201311:40

Kelly Rowland нае колежките си от Destiny’s Child за новия си албум

Kelly Rowland нае бившите си колежки от Destiny’s Child, Beyonce и Michelle Williams, за да работят по парче от новия й албум.    Beyonce събра членовете на бившата група на една сцена през февруари на Super Bowl, а сега и Rowland разкри, че е записала песен с бившите си колеги за предстоящия си албум, Talk A Good Game.... прочети още »
05.04.201315:54

John Mayer плакал заради операцията на гласните връзки

John Mayer не се страхува да признае, че е плакал, когато докторите му казали, че ще трябва да третират гласните му връзки - което включвало забиване на дълга игла в гърлото му, без упойка.   Наложило се изпълнителят, който се бори с проблемите с гласа си в последните няколко години, да изтърпи "замразяване" на... прочети още »
05.04.201313:44

Beyonce, Jay-Z и Lana Del Rey в саундтрака към "Великият...

Времето на литературното произведение ще си остане началото на 20-те годинин а ХХ в., но австралийският режисьор Baz Luhrmann е решил да добави в своята версия на "Великият Гетсби" рап, поп и рок от ХХI век.   От списъка с песни, които ще съставят саундтрака, личат имената на Beyonce, Lana Del Rey и Florence + the Machine,... прочети още »
05.04.201312:03

Nicki Minaj и Lil Wayne са гореща двойка в клипа на "High...

Nicki Minaj нагорещява страстите до червено в компанията на Lil Wayne и новия си клип "High School", от втория й албум Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up.   Заснето във впечатляващо имение в Лос Анджелис, видеото показва Nicki в няколко тоалета, никой от които не покрива кой знае какво. Това, самото съдържание, както и... прочети още »
05.04.201311:06

Jessie J идва в България като част от Symphonics’ Concerts

Броени дни след като стана известно, че британската фънк и асид джаз банда Jamiroquai ще бъдат част от първото издание на Symphonics’ Concerts, още едно име се присъединява към поредицата от концерти. Английската поп звезда Jessie J също ще бъде сред изпълнителите, които ще се качат на сцената на столичната "Арена Армец”.... прочети още »