Шоубизнес

19.04.201312:25

Moby изкара ново парче заедно с Mark Lanegan - "Lonely...

В чест на Record Store Day 2013, който ще бъде отбелязан на 20 април, Moby и Mark Lanegan издадоха ексклузивна колаборация - лимитирано издание "The Lonely Night 7"", което идва с ремикс от електро легендата Photek и излиза през собствения лейбъл на Moby, "Little Idiot".     "Фен съм на Мark от... прочети още »
18.04.201315:06

Taylor Swift помага на Selena Gomez за песен за Justin Bieber

Taylor Swift помага на Selena Gomez да направи това, което Taylor умее по-добре от всеки друг - да напише песен, която да разказва за раздялата й с Justin Bieber. В скорошно интервю Gomez призна, че се е обърнала към приятелката си за съвет как да превърне чуствата си в песен.   "Тя очиевидно си има своя техника и тя работи... прочети още »
18.04.201312:48

Mark Knopfler ще представи част от последния си солов албум у нас

Един от най-великите музиканти пристига за втори път в България нa 29 април, в НДК, Зала 1, 20:00 ч. Концертът на Mark Knopfler е част от неговото европейско турне по повод издаването на най-новата му солова продукция Privateering, излязла на 3 септември 2012. Турнето започна през април и ще обхване 25 страни с 72... прочети още »
18.04.201312:24

Излезе "Over the Love" на Florence + the Machine

Броени дни остават до излизането на саундтрака към последната екранизация на класиката на F. Scott Fitzgerald. С наближаването на датата започват да излизат и отделните песни, което нагнетява още повече напрежението в очакването на продукцията на Jay-Z.   Florence + the Machine публикуваха своята песен - "Over the... прочети още »
17.04.201315:54

Проблемите с турнето на Justin Bieber не са свършили

Очертаващото се като все по-проблемно турне на Justin Bieber маркира поредна засечка - звездата отмени концерта си в Оман.   Изпълнителят трябваше да мине през близкоизточната държава на 6 май за концерт в столицата Маскат. Сега обаче стана ясно, че е решил да отмени датата, предлагайки възможност на разочарованите фенове да си... прочети още »
17.04.201315:34

Nicole Scherzinger не харесва телевизията

Певицата Nicole Scherzinger не гледа телевизия, става ясно от интервю в сп. "Glamour".   Макар че не излиза от светлината на прожекторите, съдийката от "Х Фактор" твърди, че за разлика от повечето хора, не обича да сяда на канапето с дистанционното в ръка. Тя сподели още, че никога не е гледала страшен... прочети още »
17.04.201311:26

Jordin Sparks няма търпение да стане г-жа Jason Derulo

Певицата Jordin Sparks е толкова решена да се сгоди през 2013, че вече изпраща снимки на пръстени, които харесва, на приятеля си Jason Derulo. Двамата са заедно повече от година и тя се надява да празнува 24-я си рожден ден (13 декември) като годеница.   На въпроса на известния радиоводещ Ryan Seacrest преди няколко дена какви са... прочети още »
16.04.201313:51

Следващата цел на Taylor Swift е да покори Холивуд

Taylor Swift иска да бъде звезда не само на сцента, но и на големия екран.   ''Taylor от дете иска да е актриса. Започна да взема уроци по актьирско майсторство на 9 и никога не забрави оригиналната си мечта", твърди източник на американското сп. "OK!". "Веднага, щом приключи турнето на албума й Red, тя... прочети още »
16.04.201313:33

Чуй новото парче на will.i.am и Miley Cyrus - "Fall Down"

Чисто новото парче на will.i.am, заедно с Miley Cyrus, озаглавено "Fall Down", се появи в мрежата успоредно с премиерата му в iTunes - чуй го тук.   Продуцирано от Dr. Luke, Benny Blanco и Cirkut, парчето е част от соловия албум на фронтмена на The Black Eyed Peas, #willpower, който ще излезе на 19 април. прочети още »
16.04.201311:55

От музея на Anne Frank защитиха Justin Bieber

Justin Bieber отново влезе в заглавията на световната преса, и отново с критики към него. Младият изпълнител посети преди няколко дена музея на Anne Frank в Амстердам, Холандия, но не посещението, а това, което написа в книгата за гости, го превърна в обект на поредни нападки. След като прекара в къщата около час и половина, на излизане... прочети още »
16.04.201311:13

Rihanna отново отменя концерт заради болест

Rihanna отмени пореден концерт, докато се опитва да се възстанови от неясно неразположение.   Изпълнителката се надява да пренасрочи концерта си от понеделник, който трябваше да се състои в Хюстън, Текас. В обръщението на промоутъра няма много подробности какво е наложило отмяната на концерта. “За съжаление, в резултат на... прочети още »