Шоубизнес

20.03.201311:58

Katy Perry и John Mayer се разделиха, но може би не завинаги

Въпреки сериозните заявки, Katy Perry и John Mayer явно приключиха връзката си, след по-малко от година заедно. Katy започна да излиза с Mayer от миналото лято на приливи и отливи, но двамата не обнародваха връзката си до докември, когато за първи път се появиха заедно на червения килим. Mayer стана по-разговорлив за връзката в тв интервю... прочети още »
19.03.201314:03

Днес е премиерата на The 20/20 Experience на Justin Timberlake

С премиерата на сингъла “Suit & Tie” се отбеляза официалното завръщане (след близо 8-годишно отсъствие) на музикалната сцена на Justin Timberlake и настъпи истински фурор сред почитателите на певеца. “Suit & Tie” е написана от звезден екип в състав Justin Timberlake, Timbaland, Shawn Carter, Jerome... прочети още »
19.03.201313:57

Justin Timberlake ще издаде още един албум тази година

Днес е премиерата на новия албум на Justin Timberlake, The 20/20 Experience. Новината е, че това няма да остане "новият" му албум за дълго - изпълнителят потвърди, че до края на годината ще излезе още един пълноценен албум. Певецът потвърди официално информацията за новия албум по време на партито за излизането на The 20/20... прочети още »
19.03.201313:47

Арестуваха вокалистката на Gossip

Фронтдамата на Gossip Beth Ditto беше арестувана и обвинена в непристойно поведение в Орегон, след нощ, прекарана по клубовете. Изпълнителката е била задържана от ченгетата в малките часове в събота, след като направила скандал, когато й отказали обслужване (т.е. отказали да й сервират алкохол) в портландския Bungalo Bar, заради тревога, че... прочети още »
19.03.201313:41

Adele планира да изкара шофьорска книжка

След последните изключително успешни няколко месеца, в които обра де-що музикална награда имаше, Adele си е поставила по-обикновена цел - да изкара шофьорска книжка. Изпълнителката няма търпение да получи документа, за да може да се разхожда свободно със сина си, когато и където иска, без да зависи от някого, информира "Sun".... прочети още »
18.03.201317:23

Pet Shop Boys напускат лейбъла си след 28 години

Британските поп ветерани Pet Shop Boys приключиха отношенията си с лейбъла Parlophone Records след почти три десетилетия съвместна работа.  Neil Tennant и Chris Lowe, които реализираха някои от най-легендарните си хитове с Parlophone, са подписали с Kobalt Music Services, нова дъщерна фирма на издателството Kobalt Music Group, и именно... прочети още »
18.03.201317:12

Jessie J си обръсна главата по телевизията

Jessie J обръсна главата си заради благотворителна кауза. Изпълнителката показа новооголялата си глава в петъчното издание на британската организация "Comic Relief. Звездата не изглеждаше смутена от новата си прическа и превъзбудено коментира "Никога не съм се чувствала толкова странно... Усещането е толкова... прочети още »
18.03.201312:40

Miley Cyrus си направи нова татуировка

Miley Cyrus, преследвана от седмици от слухове за раздяла с годеника си, реши да се разсее с нова татуировка, дело на известната татуистка на знаменитостите Kat Von D в нейното студио High Voltage в Холивуд. Von D използва профила си в Twitter, за да сподели снимка на татуировката на Cyrus, вдъхновена от рисунка на Leonardo da Vinci.... прочети още »
15.03.201314:49

Celine Dion и Ne-Yo записаха дует

Ето нещо, което никой не очакваше: канадската суперзвезда Celine Dion е записала дует с Ne-Yo. Всъщност, колкото и странно да звучи, това не е първата колаборация на двамата изпълнители Певицата беше наела Ne-Yo като текстописец за албума си Тaking Chances (2007). Сега тя го е поканила отново в студиото, за да запишат песен за престоящия й... прочети още »
15.03.201314:15

Adele планира да се премести да живее в САЩ

Според репортаж на "Daily Mirror" - на който не знаем дали да вярваме вече, след като ни сервира историята за "концерта" в Белия дом, а после стана ясно, че са изфабрикували "новината" - Adele планира да смени местожителството си. Според британското издание изпълнителката търси постоянно жилище в САЩ, където да... прочети още »
15.03.201313:30

Осветител даде Chris Isaak под съд

Chris Isaak е изправен пред правен проблем, след като негов бивш осветител заведе дело за дискриминация и неправомерно освобождаване от позиция. В съдебните документи, предадени на съда в Сан Франциско, Калифорния, Lane Hirsch търди, че е бил уволнен, след като неколкократно се е оплаквал на Isaak и други от екипа заради лошото отношение... прочети още »