Шоубизнес

03.04.201311:19

Jamiroquai идват за концерт в София в края на юни

Symphonics Entertainment Group разпространиха следното съобщение:   "От Symphonics Entertainment Group имаме удоволствието да ви съобщим за предстоящия концерт на британската сензация Jamiroquai у нас като част от проекта Symphonics' Concerts!   Jamiroquai са британска джаз, фънк и асид джаз група, основана през... прочети още »
02.04.201315:49

Bruno Mars пренаписва историята на Billboard

Bruno Mars пренаписва историята на класацията за поп песни на Billboard, след като последният му сингъл "When I Was Your Man" се изкачи от #2 до първата позиция в чарта. Песента е шести #1 хит на Mars в класацията Pop Songs, като по този начин успява да измести Nelly и Justin Timberlake от лидерската позиция на соло изпълнители мъже... прочети още »
02.04.201315:42

Chris Brown показа видеото към новия си сингъл

Chris Brown предложи на вниманието на феновете си още едно парче от албума си X, който трябва да излезе по-късно тази година - видеото към сингъла "Fine China."    /div>   В клипа Brown се изправя пред вековните културни предубеждения, когато строгият азиатски баща на любимата му забранява връзката им.... прочети още »
02.04.201312:09

Бездомният брат на Madonna я разкритикува пред медиите

Бездомният брат на Madonna нападна публично звездата, настоявайки, че известната му сестра не се интересува дали той е жив или мъртъв.   Anthony Ciccone, по-големият брат на певицата, от три години живее по улиците на Травърс Сити, Мичиган, след като загуби работата си в семейното лозе.   Преди Madonna опитваше да помогне на... прочети още »
01.04.201316:52

Justin Timberlake призна, че е употребявал наркотици

Justin Timberlake, който обикновено избягва да говори за това, че в миналото е употребявал забранените субстанции, разкри, че някои от по "шантавите" песни в новия му албум The 20/20 Experience са базирани на спомените му от собствените му моменти на употреба на дрога.   В интервю пред MySpace (част от който изпълнителят... прочети още »
01.04.201316:29

В Индия отмениха шоу на Jennifer Lopez заради капризите й

По график Jennifer Lopez трябваше да има концерт в Индия утре, 2 април, но по последни данни той е отменен заради непреодолимите капризи на поп дивата.   Според таблоида "Sun" 43-годишната певица настоявала за частен самолет и дузина хотелски стаи за огромния й антураж, включително собствен стилист, асистентки и готвач.... прочети още »
29.03.201315:04

Излагат восъчна статуя на Britney в Ню Йорк

Britney Spears си има восъчна статуя в "Madame Tussauds" Ню Йорк.   "Madame Tussauds" са популярни със създаването на изключително реалистичните си восъчни фигури, но последното им произведение - статуята на Britney Spears, която беше открита тази седмица в Ню Йорк, е направо... прочети още »
29.03.201313:54

Sheryl Crow иска радиата да плащат на изпълнителите

Madonna може и да е вече в клуба на милиардерите, но далеч не всички в гилдията могат да се похвалят с подобно постижение.    Sheryl Crow призова да се плаща на артистите и за това, че песните им се излъчват по радиото, след като наскоро изпълнителката Dionne Warwick обяви банкрут.   R&B легендата региструра $10.7... прочети още »
29.03.201313:16

Ясни са първите имена на SPIRIT of Burgas 2013

Ето какво съобщават организаторите за първите изпълнители, които започват да запълват афиша на фестивала:   "Тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas, ще посрещне за шести пореден път едни от най-нашумелите и горещи имена от световната музикална сцена. Пъстрата програма ще представи разностилни артисти от почти всички музикални... прочети още »
29.03.201312:56

Depeche Mode изкараха нов клип към "Soothe My Soul"

"Soothe My Soul" е от настоящия им албум, Delta Machine, който излезе в началото на седмицата. Режисиран от Warren Fu, в черно-бялата продукция са смесени змии, голи танцуващи модели и самите музиканти.   Видятото идва след премиерата на първия им сингъл, "Heaven", режисиран от Tim Saccenti и заснет в Ню... прочети още »
28.03.201313:11

Новият албум на Justin Timberlake с рекордни продажби

The 20/20 Experience - новият албум на Justin Timberlake - е на върха в iTunes класациите на 89 държави. The 20/20 Experience превзе и чартовете във Великобритания, като се превърна в най-бързо продаващия се албум за 2013 и първият #1 албум на Justin в официалната класация на Германия. The 20/20 Experience е също така #1 в класациите за... прочети още »