Шоубизнес

11.03.201315:06

Adele и Beyonce ще пеят на 50-годишнината на Michelle Obama

Adele и Beyonce ще пеят на парти в Белия дом по повод 50-годишнината на първата дама на САЩ Michelle Obama на 17 януари догодина, съобщи британският в. "Daily Mail". "Първата дама на САЩ ще организира голямо парти с много знаменитости за рождения си ден в Белия дом догодина и тъй като обожава Adele и Beyonce, ги помоли да... прочети още »
11.03.201315:03

Beyonce става кралица в нов филм на Disney

За никой от феновете на Beyonce няма съмнение, че тя е кралица - на сцената и в сърцата им. И все пак има нещо, което дивата няма, я винаги е мечатела за него - короната на истинска кралица, като кралица Тара от 3D продукцията на Disney, "Epic", на която R&B звездата ще даде гласа си. Премиерата на лентата ще е през... прочети още »
11.03.201315:01

Psy ще пусне нова песен през април

Южнокорейската сензация Psy съобщи, че ще пусне нова песен през април след глобалния си хит "Gangnam Style" и ще направи голям концерт в Сеул, за да отбележи повода, информира "The Telegraph". Psy обяви, че песента ще бъде записана на корейски и английски, а видеото, което (естествено) ще бъде качено в YouTube, ще... прочети още »
11.03.201314:57

Rihanna отмени концерта си в Бостън заради ларингит

Rihanna беше принудена да отмени вчерашния си концерт в Бостън заради ларингит, съобщи TMZ.com. По график изпълнителката трябваше да пее в TD Garden, но от промоутърската компания Live Nation отложиха шоуто със съобщението: "За съжаление след разпродадения й концерт в петък, Rihanna получи ларингит и докторите й наложиха забрана да пее... прочети още »
08.03.201314:09

Hurts обявиха съдържанието на новия си албум

Hurts обявиха имената на песните, които ще влязат в новия им албум Exile. Албумът излиза на 12 март, а премиерата на пилотния сингъл от албума, "Miracle", ще бъде с ден по-рано.  Групата публикува в тийзър видео за подготовката около Exile, което дава достъп в студиото и поглед върху работата на музикантите върху новия... прочети още »
08.03.201313:15

Carly Rae Jepsen отказа концерт заради неравни права

Carly Rae Jepsen се присъедини към бандата Train и оттегли участието си в предстоящите празници на американските бойскаути (Boy Scouts of America Jamboree), като част от протеста си срещу решението на младежката организация да забрани в нея да членуват младежи с алтернативна сексуална ориентация. Изпълнителката е трябвало да се появи на... прочети още »
08.03.201313:08

Снимат как Chris Brown вдига скандал за $10, отправя заплахи

Chris Brown се изпокара със служител на паркинг в Калифорния, след като отказа да плати дължимата такса от $10. Изпълнителят оставил колата си на паркинга пред Студио Сити, където е имал ангажимент на благотворително събитие за младежи от града, но когато излизал, започнал вербална атака срещу валето.   На видеозаписа се вижда... прочети още »
07.03.201315:15

3OH!3 с нов видеоклип от предстоящия албум

3OH!3 направиха премиера на видеото към най-новия си сингъл "Back To Life".  Парчето е включено в предстоящия албум на бандата Omens, който ще се появи на музикалния пазар на 18 юни. прочети още »
07.03.201312:54

Bruno Mars е на върха на Billboard 200 с Unorthodox Jukebox

Unorthodox Jukebox, новият албум на Bruno Mars, се изкачи до първото място в класацията Billboard 200, превръщайки се в първия #1 запис в Щатите за изпълнителя. Изключително добре приетият от критиката албум беше сертифициран с платина от RIAA, отбелязвайки продажби над 1 милион копия. Unorthodox Jukebox получи платинен серификат и в... прочети още »
07.03.201312:50

Rihanna, Jay-Z и Lady Gaga в новия албум на Beyonce?

Очакваният с нетърпение пети албум на Beyonce може би ще съдържа колаборации с Rihanna, Lady Gaga и още куп звезди, стана ясно, след като се появи списък с песни, за който се твърди, че е съдържанието на бъдещия албум. Звездата вече беше потвърдила, че Justin Timberlake ще вземе участие в албума - и неговото име също е в списъка. Там са... прочети още »
07.03.201311:06

Rihanna и Chris Brown искат да си имат дете

Rihanna разкри, че иска да има деца от приятеля си Chris Brown. Брабадоската перла смята, че независимо от съмнението на много хора във възобновената им връзка, след като рапърът я преби през 2009, тя вярва, че този път нещата са завинаги. Повод за тези откровения стана новия сингъл на Rihanna, Stay, свързан и със самия Brown: “Това е... прочети още »