Шоубизнес

07.03.201312:50

Rihanna, Jay-Z и Lady Gaga в новия албум на Beyonce?

Очакваният с нетърпение пети албум на Beyonce може би ще съдържа колаборации с Rihanna, Lady Gaga и още куп звезди, стана ясно, след като се появи списък с песни, за който се твърди, че е съдържанието на бъдещия албум. Звездата вече беше потвърдила, че Justin Timberlake ще вземе участие в албума - и неговото име също е в списъка. Там са... прочети още »
07.03.201311:06

Rihanna и Chris Brown искат да си имат дете

Rihanna разкри, че иска да има деца от приятеля си Chris Brown. Брабадоската перла смята, че независимо от съмнението на много хора във възобновената им връзка, след като рапърът я преби през 2009, тя вярва, че този път нещата са завинаги. Повод за тези откровения стана новия сингъл на Rihanna, Stay, свързан и със самия Brown: “Това е... прочети още »
07.03.201310:39

Jessica Simpson била шокирана от втората си бременност

Певицата Jessica Simpson призна пред Ellen DeGeneres, че била шокирана, когато научила, че е бременна отново, по-малко от 6 месеца след раждането на първото си дете.  Simpson и годеникът й Eric Johnson очакват второто си дете по-късно това лято, но признават, че не са планирали да направят братче или сестриче на 10-месечната им дъщеря... прочети още »
05.03.201312:46

Whitney Houston е била жертва на изнудване през 90-те

Трагично загиналата мегазвезда е станала жертва на изнудване през 1992, става ясно от наскоро разсекретени документи на ФБР. В съответствие със законовите показания 128 страници от разследванията на ФБР бяха разсекретени вчера, а в тях е отразен подробно опитът за изнудване от неизвестна жена, която изпратила писмо до мениджърския офис на... прочети още »
05.03.201311:38

Instagram заплаши Madonna да затвори акаунта й

Кой друг, ако не Madonna, ще успее да скандализира дори в ерата на интернет. От услугата за споделяне на фотографии Instagram са предупредили изпълнителката да внимава какво публикува, ако не иска да закрият акаунта й. Изпълнителката си отвори акаунт там наскоро и още една от първите й снимки беше в оскъдно облекло и с коктейл в ръка.... прочети още »
05.03.201311:12

PETA нападнаха Beyonce заради използване на естествена кожа

Beyonce е поредната звезда, попаднала под кръстосаният огън на "животинската полиция", след като нае специален дизайнерски екип, за да й направи кецове от кожата на екзотични животни.  И без това PETA вече беше по петите й заради по-раншен инцидент - тоалетът й на концерта на полувремето на първенството по американски футбол... прочети още »
04.03.201316:33

Jessie J е почти готова с работата по новия си албум

Jessie J, видимо доволна и усмихната, пристигна в студиото в Ню Йорк вчера, за да продължи работата по новия си албум. В момента изпълнителката е заета с финалните щрихи по втория си албум, наследник на дебютния Who You Are (2011). По-късно Jessie публикува своя снимка от студиото и в туитър, уверявайки феновете си, че работи с възможно... прочети още »
04.03.201315:00

Josh Groban представи видеото към новия си сингъл "Brave"

Josh Groban представи видеото към "Brave", пилотен сингъл от новия албум на изпълнителя, All That Echoes.  Заснет в звукозаписно студио, клипът към "Brave" предлага кадри, потапящи зрителя в процеса на създаване на самото парче. Макар и семпло като концепция, видеото дава възможност да бъдат почувствани наситеността... прочети още »
04.03.201314:40

KT Tunstall се раздели със съпруга си

Шотландската изпълнителка KТ Tunstall се е разделила със съпруга си, след 4 години брак. Изпълнителката се е разделила с барабаниста Luke Bullen преди няколко месеца и двамата планират развод, потвърди говорителят на двойката, Dave Woolf. Пред британския "The Sun" той коментира: “Сега предстои да подадат документи за развод.... прочети още »
01.03.201312:21

Новата приятелка на Marc Anthony е по-млада от него с 23 години

Латинозвездата Marc Anthony завихри нов романс - с 21 годишната дъщеря на британския мастит строителен предприемач Philip Green. Изпълнителят, който е на 44, е бил забелязан да интимничи с Chloe Green в калифорнийския Дисниленд във вторник. Двойката се прегръщала и държала за ръце, докато обикаляли увеселителните съоръжения с Emme и Max -... прочети още »
01.03.201311:59

Концертът на Depeche Mode ще се състои по план

За всички разтревожени фенове, които светкавично забелязаха неловкото съвпадение между датата за предсрочни избори и концерта на британците, ето официалното съобщение на организаторите: "СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС информира, че след направената консултация с компетентните институции, няма пречка обявените за 12 май парламентарни избори и... прочети още »