Шоубизнес

05.03.201311:38

Instagram заплаши Madonna да затвори акаунта й

Кой друг, ако не Madonna, ще успее да скандализира дори в ерата на интернет. От услугата за споделяне на фотографии Instagram са предупредили изпълнителката да внимава какво публикува, ако не иска да закрият акаунта й. Изпълнителката си отвори акаунт там наскоро и още една от първите й снимки беше в оскъдно облекло и с коктейл в ръка.... прочети още »
05.03.201311:12

PETA нападнаха Beyonce заради използване на естествена кожа

Beyonce е поредната звезда, попаднала под кръстосаният огън на "животинската полиция", след като нае специален дизайнерски екип, за да й направи кецове от кожата на екзотични животни.  И без това PETA вече беше по петите й заради по-раншен инцидент - тоалетът й на концерта на полувремето на първенството по американски футбол... прочети още »
04.03.201316:33

Jessie J е почти готова с работата по новия си албум

Jessie J, видимо доволна и усмихната, пристигна в студиото в Ню Йорк вчера, за да продължи работата по новия си албум. В момента изпълнителката е заета с финалните щрихи по втория си албум, наследник на дебютния Who You Are (2011). По-късно Jessie публикува своя снимка от студиото и в туитър, уверявайки феновете си, че работи с възможно... прочети още »
04.03.201315:00

Josh Groban представи видеото към новия си сингъл "Brave"

Josh Groban представи видеото към "Brave", пилотен сингъл от новия албум на изпълнителя, All That Echoes.  Заснет в звукозаписно студио, клипът към "Brave" предлага кадри, потапящи зрителя в процеса на създаване на самото парче. Макар и семпло като концепция, видеото дава възможност да бъдат почувствани наситеността... прочети още »
04.03.201314:40

KT Tunstall се раздели със съпруга си

Шотландската изпълнителка KТ Tunstall се е разделила със съпруга си, след 4 години брак. Изпълнителката се е разделила с барабаниста Luke Bullen преди няколко месеца и двамата планират развод, потвърди говорителят на двойката, Dave Woolf. Пред британския "The Sun" той коментира: “Сега предстои да подадат документи за развод.... прочети още »
01.03.201312:21

Новата приятелка на Marc Anthony е по-млада от него с 23 години

Латинозвездата Marc Anthony завихри нов романс - с 21 годишната дъщеря на британския мастит строителен предприемач Philip Green. Изпълнителят, който е на 44, е бил забелязан да интимничи с Chloe Green в калифорнийския Дисниленд във вторник. Двойката се прегръщала и държала за ръце, докато обикаляли увеселителните съоръжения с Emme и Max -... прочети още »
01.03.201311:59

Концертът на Depeche Mode ще се състои по план

За всички разтревожени фенове, които светкавично забелязаха неловкото съвпадение между датата за предсрочни избори и концерта на британците, ето официалното съобщение на организаторите: "СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС информира, че след направената консултация с компетентните институции, няма пречка обявените за 12 май парламентарни избори и... прочети още »
01.03.201311:35

И Adele ще стане част от Музея на восъчните фигури

Певицата Adele ще бъде увековечена със свое восъчно копие в музея "Мадам Тюсо" край р. Темза. Изпълнителката на "Skyfall", която спечели Оскар на церемонията в неделя, ще се присъедини към компанията на Beyoncé, Lady Gaga и Amy Winehouse, когато музеят постави нейна восъчна двойничка в лондонския си... прочети още »
28.02.201313:45

Dido се завръща с нов студиен албум в началото на март

След петгодишна пауза Dido, една от най-продаваните британски изпълнителки на всички времена, се завръща с новия си студиен проект, Girl Who Got Away, който ще излезе на 4 март 2013 от RCA  Records.  За новия си студиен проект Dido отново работи с брат си Rollo Armstrong, продуцирал всичките й албуми до момента. Певицата е съавтор... прочети още »
28.02.201313:29

fun. пуснаха видеото към “Why Am I The One”

С прясно спечелени награди Grammy зад гърба си, fun. пускат и чисто ново видео към последния си сингъл “Why Am I The One”.  Музикалният видеоклип към песента е съсредоточен върху един винтидж куфар. След като бива оставен на летището, той (със залепен на него етикет с баркод и надпис FUN) се впуска в поредица приключения... прочети още »
28.02.201311:23

След десет години ремисия Anastacia отново е болна от рак

Певицата Anastacia беше принудена да прекрати концертите от турнето си през тази година, след като лекари отново потвърдиха най-тежката диагноза – рак. Anastacia е диагностицирана с рак на гърдата за втори път, след като успешно се пребори за живота си през 2003. Сега изпълнителката преустановява всичките си работни ангажименти,... прочети още »