Шоубизнес

29.06.201223:42

Адел очаква дете!

Британската певица Адел (Adele) обяви днес, че е бременна от приятеля си Саймън Кънеки. Звездата направи съобщението в личния си блог. "Пожелах да разберете новината лично от мен", е написала соул дивата до всичките си фенове. "Безкрайно сме щастливи, но ви моля да уважавате личното ни пространство в този скъп момент.... прочети още »
29.06.201218:14

No Doubt разкриха обложката на "Settle Down"

Новосъбралата се банда No Doubt разкри обложката на "Settle Down" – дебютния сингъл от дългоочаквания им нов албум "Push and Shove". Парчето "Settle Down” ще бъде издадено на 16-ти юли, когато ще излезе и видеото към него. Клипа е заснет в Лос Анджелис с подкрепата на дългогодишната приятелка на бандата... прочети още »
29.06.201217:57

Филип Киркоров: "Шоуто в София ще промени живота ми!"

"Знам, че това събитие в София ще промени живота ми", каза руската мегазвезда Филип Киркоров на специална пресконференция, часове преди концерта си в НДК, предаде БГНЕС. "За първи път идвам в България с такава програма и декорация. Тази постановка е експеримент", каза Киркоров. "В шоуто ще има и част, в която ще... прочети още »
29.06.201215:59

Дженифър Лопес е спечелила 80 млн. долара от парфюмите си

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) беше обявена за Кралицата на звездните парфюми, след като ароматите й донесоха приходи от 80 милиона долара. Певицата и актриса натрупа цяло състояние от 18-те парфюма, които пусна през последните 10 години, оставяйки далеч след себе си Сара Джесика Паркър и Мадона. Гамата на Бритни Спиърс, която включва... прочети още »
29.06.201214:14

Оплюха "Princess Die" на Лейди Гага

Лейди Гага беше остро разкритикувана заради новата си песен за смъртта на принцеса Даяна. Звездата представи новата си песен "Princess Die" в Мелбърн, Австралия, и възмути почитателите на британската монархия с дръзкия текст на песента за трагичната смърт на принцесата на Уелс при катастрофа в Париж през 1997 г. Лейди Гага пее:... прочети още »
28.06.201215:02

Лейди Гага представи нова песен - видео

Лейди Гага представи чисто нова песен по време на един от концертите си от турнето "Born This Way Ball". Парчето се казва "Princess Die" и по думите на Гага "може да влезе, а може и да не влезе" в следващия й албум. Световното турне на Лейди Гага продължава, като на 14 август очакваме екстравагантната... прочети още »
28.06.201214:47

Спасиха Риана от пожар в хотел

Лондонската пожарникарска служба съобщи, че поп певицата Риана е била сред около 300 души, които са били евакуирани от лондонски хотел рано сутринта заради пожар в асансьорната шахта. 24-годишната певица от Барбадос е споделила днес новината с 21 млн. свои фенове в Туитър и е качила снимка. Пожарникарите информираха, че алармата се е... прочети още »
28.06.201214:05

Godsmack няма да свирят на Sofia Rocks

Godsmack няма да свирят в първия ден на фестивала Sofia Rocks. Бандата е отменила всичките си предстоящи европейски дати. Причината е здравословен проблем на техния вокалист Съли Ерна. Организаторите на фестивала - "Болкън Ентъртейнмънт", изразяват пълната си подкрепа към групата, искрено съчуствие за тежкия момент, през който... прочети още »
28.06.201213:28

Muse написаха химна за Олимпийските игри

Британската група Muse написа песен - химн на Олимпийските игри в Лондон. Фронтменът на групата Матю Белами бил вдъхновен от духа на Игрите, докато композирал песента "Survival", която ще бъде пускана на всички важни събития по време на най-голямата спортна проява в света, започваща идния месец. "Много сме развълнувани да... прочети още »
27.06.201214:27

Парис Хилтън дебютира и като диджей

Парис Хилтън дебютира и като диджей. Първият музикален дебют на хотелската наследница беше през 2006 г., но сега блондинката застана на пулта на фестивал за поп музика в Сао Пауло. "Нощта беше невероятна. Една от най-страхотните в живота ми", сподели развълнуваната Парис, която е много щастлива, че публиката е харесала песента й... прочети още »
27.06.201214:11

Риана продала 20 млн. албума на Острова

Риана е продала общо над 20 милиона албума във Великобритания, а песните й "We found love" и "Love the way you lie" са поредните хитове на звездата, които се изкачиха на върха на класацията за продажби на сингли. Според Официалната чарт компания на Острова, певицата от Барбадос е достигнала психологически праг с... прочети още »