Шоубизнес

27.06.201214:27

Парис Хилтън дебютира и като диджей

Парис Хилтън дебютира и като диджей. Първият музикален дебют на хотелската наследница беше през 2006 г., но сега блондинката застана на пулта на фестивал за поп музика в Сао Пауло. "Нощта беше невероятна. Една от най-страхотните в живота ми", сподели развълнуваната Парис, която е много щастлива, че публиката е харесала песента й... прочети още »
27.06.201214:11

Риана продала 20 млн. албума на Острова

Риана е продала общо над 20 милиона албума във Великобритания, а песните й "We found love" и "Love the way you lie" са поредните хитове на звездата, които се изкачиха на върха на класацията за продажби на сингли. Според Официалната чарт компания на Острова, певицата от Барбадос е достигнала психологически праг с... прочети още »
26.06.201214:53

Строят замък за Лейди Гага в София

На сцената на концерта на Лейди Гага в София ще бъде издигнат цял средновековен замък. Там ще се развие най-горещото музикално събитие в България, съобщиха от София Мюзик Ентърпрасис. Шоуто на мега звездата със сигурност ще впечатли дори и най-дръзките фенове. В момента световното турне на кралицата на провокациите "The Born This Way... прочети още »
26.06.201214:27

Латинодивата Глория Естефан стана баба за първи път

Латинодивата от кубински произход Глория Естефан стана баба за първи път. 54-годишната звезда стана баба на момченце, което се роди в четвъртък. Певицата сподели радостната новина на страницата си в социалната мрежа Туитър. "Сърцето ми вече е пълно. Има нов човек в живота ми", написа тя. Внучето се казва Саша Ардженто Естефан и е... прочети още »
26.06.201214:19

Хиляди рози в памет на Майкъл Джаксън

Фенове на Майкъл Джаксън почетоха три години от смъртта на краля на попа, като поставиха хиляди рози в близост до гроба му във Форест Лоън, северно от Лос Анджелис. Майкъл Джаксън почина на 25 юни 2009 г след свръхдоза от упойващото вещество пропофол. Големият мавзолей, където лежи тялото на Майкъл, заедно с още много други звезди, е... прочети още »
26.06.201214:07

Дженифър Лопес пуска албум с най-големите си хитове

На 24 юли латино дивата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) пуска на пазара албум само с най-големите й хитове, озаглавен " Dance Again...the Hits". Дискът, който събира най-популярните парчета на певицата от 1989 година насам, ще включва още най-новите й песни като "Dance Again" с Питбул и "Goin In" с Flo Rida.... прочети още »
25.06.201218:03

Cypress Hill обещаха да се върнат отново. Виж третия ден Elevation...

Рап триото от Лос Анджелис Cypress Hill закри Elevation Music Festival с гръм и трясък, предаде БГНЕС. Момчетата стъпиха за първи път на българска сцена, на която показаха защо ги наричат легенди в музиката. Бандата е известна с "патента", който използва - неповторимата смесица от хип-хоп и рок. След девет албума и повече от 20... прочети още »
25.06.201217:52

Кейти Пери си взима почивка от шоубизнеса

Певицата Кейти Пери иска да си вземе почивка от кариерата и блясъка на прожекторите, за да се възстанови от развода с Ръсел Бранд. 27-годишната изпълнителка иска да се откаже за известно време от музиката си, за да се възстанови от раздялата си с Ръсел миналата година. "Сърцето ми има нужда да се излекува", сподели звездата пред... прочети още »
25.06.201214:08

Бащата на Шакира потвърди, че певицата е бременна

Бащата на латино звездата Шакира Уилям Мебарак потвърди, че тя и половинката й - футболистът Жерар Пике, очакват дете. От известно време се носеха слухове, че певицата е бременна от спортиста, но до този момент информацията не беше потвърдена. В интервю за испански вестник бащата на Шакира споделил колко се гордее с постиженията на дъщеря... прочети още »
24.06.201212:39

Еlevation 2102! Купонът продължава!

Ако в началото на Elevation 2012, фенове все още си спомняха злополучното първо издание на феста в Разлог, след приключването на втората вечер на феста в Доброславци, в паметта на „елеманите” завинаги ще останат брилянтните изпъления на Chambao, Kosheen, Parov Stelar, Groove Armada и Fatboy Slim, както и на бг звездите Gravity... прочети още »
21.06.201214:36

Cypress Hill ще купонясват на целия Elevation - виж всички...

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на ELEVATION се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата изяви желание да проследи ELEVATION още от първия му ден. Легендата REV RUN от RUN D.M.C заедно с  DJ Ruckus, също пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22... прочети още »