Шоубизнес

06.06.201219:12

Майли Сайръс се сгоди за Лиам Хемсуърт

Въпреки че е само на 19 години, най-високо платената тийн-звезда Майли Съйръс (Miley Cyrus) вече е сгодена. Певицата и актриса планира да се омъжи за 22-годишния актьор Лиам Хемсуърт (Liam Hemsworth), чиято кариера също се развива стремглаво, главно заради участието му в сагата "Игрите на глада". Двете млади знаменитости на... прочети още »
06.06.201218:29

Почина Рей Бредбъри

На 91 години почина световноизвестният американски писател-класик в научната фантастика Рей Бредбъри. "Светът загуби един от най-добрите автори, раждали се някога, и един от най-скъпите за мен хора. Почивай в мир, Рей Бредбъри", написа внукът на писателя в социалната мрежа Туитър. Дъщерята на писателя е информирала световните... прочети още »
06.06.201218:11

"Black Magic Woman" - гореща премиера от Рут Колева и Ogi 23

"Black Magic Woman” е новата колаборация на Ogi 23 и Рут Колева, която ще завладее летния ефир. Парчето е част от втория студиен албум на Ogi 23 - "Голямото разпускане", който пънкарите ще представят на 14 юни в клуб ''Порк Пай'' в София. Концепцията на видеото е решена в актуалната напоследък ретро... прочети още »
06.06.201212:13

Шерил Кроу съобщи, че има тумор в мозъка

Американската поп певица Шерил Кроу (Sheryl Crow) съобщи, че си е открила доброкачествен тумор в мозъка, шест години след като се е преборила с рака на гърдата. Шерил сподели, че се е притеснила , когато започнала да забравя на сцената текстовете на песните си. "Бях толкова притеснена за паметта си, че си направих ядрено-магнитен... прочети още »
06.06.201210:03

Богомил от Х Factor с премиера на първи сингъл "Спри"

Откритието на първия сезон на най-успешното музикално риалити в България X Factor, излъчвано в ефира на Нова телевизия – 15-годишния Богомил Бонев вече има свое самостоятелно парче и видеоклип към него. С минимална разлика от първото място, Богомил успя да завоюва огромно количество фенове и напълно да оправдае жеста, който... прочети още »
06.06.201207:54

Пълна програма на Elevation 2012

Elevation 2012  ще се проведе на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22-ри, на военната авиобаза Доброславци край София. Ето и пълната програма - на 23 юни на главната сцена ще чуем Gravity Co, Chambao, Kohsheen, Parov Stelar, Groove Armada (DJ set), хедлайнера Fatboy Slim и победителите от конкурса за непопулярна БГ група The... прочети още »
04.06.201219:32

Абу Даби освирка Мадона

Кралицата на поп музиката Мадона беше освиркана от публиката на първия си концерт в Обединените арабски емирства. Певицата накарала публиката да я чака над 90 минути, преди да се появи на сцената на арената на остров Яс в Абу Даби. Според "Сън" местната публика много рядко освирква изпълнители и зрителите наистина трябва да са... прочети още »
04.06.201216:22

Аксел Роуз: "Идваме в София с тричасово шоу!"

Ексцентричният фронтмен на Guns’N’Roses ще зарадва хилядите си фенове в България със специален тричасов сет, съобщи организаторът на фестивала Петър Петров от Болкън Ентъртейнмънт. Първоначално от щаба на групата са заявили двучасово шоу на Национален Стадион Васил Левски, но преди дни фронтменът и сърцето на групата Аксел Роуз... прочети още »
04.06.201209:18

Адам Ливайн с ново гадже от "Виктория сикретс"

Вокалистът на американската поп-рок група Maroon 5 Адам Ливайн се появи на обществено място с новата си приятелка. Двамата бяха забелязани да разпускат на Хавайските острови, два месеца след като певецът се раздели с руския модел Анна Вялицина. Изпълнителят бе заснет да прегръща и целува намибийската чаровница Бехати Принслу. Двамата освен... прочети още »
31.05.201221:10

Фенове на Нина Добрев твърдят, че е в България

Българската фен страница на хитовата канадска телевизионна поредица "Всичко за The Vampire Diaries" публикува снимки на канадската актриса с български произход Нина Добрев заедно с нейни почитатели, които видимо са правени на фона на софийски улици.   Администраторите на страницата уточняват, че звездата в момента е в София... прочети още »
31.05.201215:39

Нови имена за изцяло обновения Sziget

Любимият ти фестивал с радост обявява цяла камара изпълнители, току-що потвърдили своето участие за 20-тата годишнина на фестивала. На Main сцената ще излезнат британски инди рокери Maxïmo Park, легендарните Coast crew и The Roots. Известните холандци от Kraak & Smaak пък ще изнесат незабравимо шоу на Arena. Цели четири нови... прочети още »