Шоубизнес

24.06.201212:39

Еlevation 2102! Купонът продължава!

Ако в началото на Elevation 2012, фенове все още си спомняха злополучното първо издание на феста в Разлог, след приключването на втората вечер на феста в Доброславци, в паметта на „елеманите” завинаги ще останат брилянтните изпъления на Chambao, Kosheen, Parov Stelar, Groove Armada и Fatboy Slim, както и на бг звездите Gravity... прочети още »
21.06.201214:36

Cypress Hill ще купонясват на целия Elevation - виж всички...

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на ELEVATION се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата изяви желание да проследи ELEVATION още от първия му ден. Легендата REV RUN от RUN D.M.C заедно с  DJ Ruckus, също пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22... прочети още »
21.06.201211:34

"Moving Forward" е новият хит на Рут Колева! - видео

Младата звезда на българската джаз сцена Рут Колева и дъбстеп дуото BassCatz представиха официално съвместната си песен "Moving Forward". Режисьор на видеото е Деница Русланова, оператор е Дамян Димитров. Два снимачни дни, най-модерната техника и млад снимачен екип, използват за локация стара  и порутена сграда на ул.... прочети още »
21.06.201211:22

Скандал с Take That! Музикантите замесени в схема за избягване на...

Звездите от Take That са замесени в схема за избягване на данъчно облагане, съобщава британският в. "Таймс". Според информацията Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен (на снимката) са част от голяма група представители на музикалната индустрия, замесени в аферата. Те "инвестирали 26 милиона паунда в схема за избягване на... прочети още »
21.06.201210:34

Група Акага посрещна лятото с "Нека да е лято" - видео

Група Акага се завръща с ново лятно парче - "Нека да е лято". След безспорния успех на миналогодишния летен хит "Време за море", формацията очевидно залага на същата формула. прочети още »
21.06.201210:27

Wham! се събира за юбилеен концерт

Дуетът Wham! ще се събере за еднократен концерт по случай 30-годишнината на групата. Звездата Джордж Майкъл, който през зимата изкара много тежка пневмония, и Андрю Риджли са заявили, че са оставили в миналото времето на "Клуб Тропикана", но сега осъзнават, че годишнината е нещо, което не може да се пренебрегне. Събирането на... прочети още »
20.06.201210:23

Red Hot Chili Peppers пускат 18 неиздавани песни

Red Hot Chili Peppers обявиха, че ще разкрият 18 неиздавани по-рано парчета от звукозаписните сесиите на последния си албум "I’m With You". Всяка от песните ще бъде достъпна навсякъде по света както в дигитален  формат, така и на винил. Песните ще бъдат издадени през идните 6 месеца. Списъкът включва парчетата... прочети още »
20.06.201209:15

Официално: Джони Деп и Ванеса Паради са разделeни

Джони Деп (Johnny Depp) и Ванеса Паради (Vanessa Paradis) са се разделили след 14-годишна връзка. Новината бе разпространена от говорител на двойката, информира "Пийпъл“. Представителят на звездите уточнява, че двамата са се разделили като приятели и моли журналистите и феновете на да уважат личното пространство на двамата и... прочети още »
20.06.201209:05

Бионсе купи на мъжа си самолет

Певицата Бионсе Ноулс (Beyonce) похарчи 25 млн. долара за луксозен самолет, който подари на половинката си Джей Зи (Jay-Z). Подаръкът на звездата бил по случай Деня на бащата в САЩ. Самолетът може да превозва до 15 пътници и притежава няколко удобства, характерни за домовете ни. Запознат източник обясни: "Бионсе счете, че това ще... прочети още »
19.06.201219:45

Боби Браун се ожени повторно

Боби Браун отново е женен мъж. Бившият съпруг на покойната Уитни Хюстън и годеницата му Алисия Етеридж си казаха "да" в понеделник на церемония в Хонолулу. На церемонията са присъствали децата на Браун – Ландон (23), Ла’Принция (22) и Боби-младши (19), както и единственото общо дете на двойката – 3-годишният... прочети още »
19.06.201219:31

Клипът на "Wide Awake" на Кейти Пери е вдъхновен от...

Американската супер звезда Кейти Пери пусна най-новото си видео към песента "Wide Awake". Клипът разказва приказка, която доста напомня на култовия филм "Лабиринт" от 1986 г., с участието на Дейвид Бауи и Дженифър Конъли. Песента е съвсем нова и е добавена в разширеното издание на хитовия албум "Teenage... прочети още »