Шоубизнес

23.05.201207:58

Бурановските баби на финала на Евровизия, Софи пее на 24 май

Десетте държави, които се класираха на финала на Евровизия, са Румъния, Молдова, Исландия, Унгария, Дания, Албания, Кипър, Гърция, Русия, Ирландия. Певица от български произход - Иви Адаму класира Кипър напред, а освен това бе обявена и за най-красивата жена на сцената. 18 страни се състезаваха в първия полуфинал, като от надпреварата,... прочети още »
22.05.201214:21

Фенове се молят за Селена Гомез след земетресението

Денят след земетресението от 5,6 по Рихтер, което разтърси страната, фенове от целия свят отправят молитви в интернет пространството за здравето на Селена Гомез, която снима филм в София. Заради Гомез, която е в столицата до 25-май, когато приключват снимките на филм с участието на нея и Итън Хоук, България влезе в най-популярните теми в... прочети още »
22.05.201211:59

Издават последната песен на Уитни Хюстън на 5 юни

Последният запис на Уитни Хюстън бе издаден посмъртно. Става въпрос за песента "Celebrate", която е изпълнена в дует с Джордин Спаркс. Песента е продуцирана от Р. Кели и е част от предстоящия саундтрак към филма "Sparkle”, който ще тръгне по кината на 17 август от Sony Pictures. Премиерата на “Celebrate” се... прочети още »
21.05.201211:34

Почина барабанистът на Crowded House

Питър Джоунс, барабанист на групата Crowded House, почина на 45-годишна възраст. Причината за смъртта на музиканта е рак на мозъка. Crowded House е основана през 1985 г. Джоунс е член на състава от 1994 г. Той заема мястото на предишния барабанист Пол Хестър. Сред хитовете на групата са "Weather With You" и "Don't Dream... прочети още »
21.05.201210:55

Джъстин Бийбър намеква, че е скъсал със Селена Гомез

Тийн звездата Джъстин Бийбър публикува двусмислено съобщение в профила си в Twitter, но малко по-късно го изтри. "Благодаря ти за времето, което прекарах с теб, но вече трябва да продължа напред", написал тийнейджърът, с което накара медиите отвъд Океана да се питат дали думите му не се отнасят до гаджето му Селена Гомез и дали... прочети още »
21.05.201209:28

Адел взе 12 награди от Billboard, без да се появи на церемонията

Адел, Джъстин Бийбър, Кейти Пери, която доведе баба си на церемонията, Тейлър Суифт и "'LMFAO" обраха тазгодишните музикални награди  на "Билборд" (Billboard). Британската певица Адел спечели общо 12 приза от 18-те си номинации, включително за най-добър изпълнител, най-добър женски изпълнител и най-добър албум.... прочети още »
21.05.201208:49

Брад и Анджелина похарчиха 12 млн. евро за подаръци

В лондонския Хародс Анджелина Джоли и Брад Пит само за един пазарен ден похарчиха 12 млн. евро в подаръци за шестте деца, пише actualno.com. Холивудските звезди дали хиляди евро за играчки "Хари Потър". За да може богатите и известни клиенти да пазаруват както трябва, им беше предложен частен шопинг, но двамата учтиво... прочети още »
21.05.201207:27

Робин Гиб от Bee Gees загуби битката с рака

Вокалът на Bee Gees (Бий Джийс) Робин Гиб е починал в неделя на 62 години след дълго боледуване, съобщи АП. Робин Гиб не можеше да говори от повече от седмица насам. Музикантът загуби битката си с рака на дебелото черво. Съпругата му Дивна и синовете му Робин-Джон и Спенсър не се отделяха от леглото му и той често бе посещаван от... прочети още »
20.05.201212:22

Марк Зукърбърг се ожени, Селена Гомез на дискотека в София,...

Основателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук (Facebook) – Марк Зукърбърг, се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан. Двамата сключиха брак на церемония в дома му в Пало Алто, Калифорния. Самият той обяви новината, като промени статуса си в социалната мрежа на "женен". Промяната бе придружена и от снимка... прочети още »
19.05.201212:17

Лана Дел Рей издава нов сингъл

Нашумялата певица Лана Дел Рей разкри, че на 8 юли ще издаде новия си сингъл "National Anthem”, съобщи NME.com. Песента е последното парче, което звездата издава от дебютния си дългосвирещ албум "Born To Die”, който беше пуснат на пазара в началото на тази година. До този момент албумът е продал два милиона копия по... прочети още »
18.05.201209:14

Саша Барон Коен качи бившата на Джордж Клуни на яхта

Бившето гадже на Джордж Клуни и на няколко футболисти от Ботуша - Елизабета Каналис - вече е в обятията на нов мъж. Телевизионната водеща и модел вече се гушка със скандалния актьор Саша Барон Коен, с когото се качиха на яхта на Лазурния бряг и направиха лудо шоу за папараците.   Актьорът, станал популярен с филма... прочети още »