Шоубизнес

15.03.201212:20

Rolling Stones тръгват на турне догодина

Кийт Ричардс потвърди, че Ролинг Стоунс (Rolling Stones) ще направят турне по повод 50-годишнината от създаването си, съобщават британските медии. Почитателите на култовата рок група очакват с нетърпение тя да изнесе концерти по повод 50-годишния си юбилей, който се навършва тази година. Дори китаристът Рони Ууд изрази надежда, че групата... прочети още »
15.03.201209:54

Носителката на "Грами" ESTELLE пристига за концерт в...

Кадифеният глас на британската R`n`B дива ESTELLE ще стъпи за първи път на българска земя, благодарение на Elevation Music Festival, съобщиха организаторите. На 10-ти май (четвъртък), тя ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за да зарадва родните меломани и придаде екзотичен привкус на предстоящия фестивал. Estelle изгрява на световната... прочети още »
14.03.201208:56

Съдбата на "Двама мъже и половина" зависи от Къчър

Бъдещето на десетия сезон на комедийния сериал "Двама мъже и половина" зависи от актьора Аштън Къчър, заявиха продуцентите на сериала Чък Лори (на снимката с актьорите) и Лий Арънсън. "Така стоят нещата. Не мислим, че сериалът ще продължи още една година", подчертаха Лори и Арънсън пред "Холивуд рипортър". След... прочети още »
13.03.201209:50

Fatboy Slim идва на Elevation 2012. Фестът се мести до София!

Британският диджей и продуцент Fatboy Slim ще участва на предстоящото второ издание на фестивала Elevation, съобщиха организаторите на събитието. Те също така потвърждават гостуванията на Kosheen и Chambao, които миналата седмица обявиха на официалните си сайтове участията си на фестивала. Ето какво пишат организаторите на Facebook... прочети още »
13.03.201207:46

Стив Тайлър ще се жени на хавайски плаж

Стивън Тайлър (Steven Tyler) планира да сключи брак на плажа. Фронтменът на "Aerosmith” заяви, че планира романтична тропическа церемония заедно с годеницата си Ерин Брейди, съобщава Контактмюзик. "Знам къде искаме да се бракуваме... Мислех си или за Хавай, или за Пукет, Тайланд”, коментира той. "Живея, за да... прочети още »
12.03.201217:28

Stereo MCs представят най-новата си музика и големите си хитове...

Музикантите от Babyface Clan ще се качат на сцената преди шоуто на култовата британска група Stereo MCs в София. Роб, Ник и компания пристигат за концерт на 16 март в столичната зала "Универсиада". Babyface Clan и Stereo MCs не за първи път ще бъдат заедно на една сцена. Именно бандата на Насо Русков откри първия концерт на... прочети още »
12.03.201212:24

Тейлър Суифт е най-доходоносният музикант през 2011 г.

22-годишната кънтри певица Тейлър Суифт (Taylor Swift) беше обявена за най-доходоносния музикален изпълнител в класация на сп. "Билборд". През 2011 г. тя е заработила 35 милиона долара и изпреварва звезди като Ю Ту, Лейди Гага и Адел. Суифт е спечелила повече пари от продажбите на албума си и от световното си турне през 2011 г.,... прочети още »
12.03.201209:05

Кейти Пери има връзка със супермодел

Певицата Кейти Пери, която се раздели неотдавна със съпруга си Ръсел Бранд, вече е открила нова любов в лицето на един от най-високо платените мъжки модели в света - Батист Джабикони. Наскоро певицата със синя коса беше специален гост на Седмицата на модата в Париж. Близък до звездата източник разкри пред таблоидите, че двамата се... прочети още »
12.03.201208:06

Лиъм Галахър е най-добрият вокалист

Бившият вокалист на групата Oasis и сегашен на Beady Eye Лиъм Галахър е най-добрият фронтмен на всички времена. Това сочат резултатите от анкета, извършена от британската радиостанция  сред слушателите й. Галахър изпреварва имена като Фреди Меркюри от Qeen и Дейвид Геън от Depeche Mode, които са съответно на второ и трето място. След... прочети още »
12.03.201207:39

Боби Кристина тръгва по стъпките на Уитни Хюстън

Дъщерята на Уитни Хюстън (Whitney Houston) заяви, че планира да последва стъпките на своята майка в шоубизнеса.  Боби Кристина (Bobbi Kristina Brown),  дъщеря на певицата от брака й с Боби Браун, сподели, че все още чувства нейното присъствие. "Чувствам я как преминава през мен през цялото време...Все още мога да се смея и... прочети още »
11.03.201211:36

Майкъл Медсън арестуван, плати 100 000 долара гаранция

Поредна холивудската звезда с проблеми с правосъдието. Едно от любимите лица на режисьора Куентин Тарантино - Майкъл Медсън беше арестуван преди ден в дома си в Малибу, Лос Анджелис, за извършен побой над непълнолетния му син. Снимката е разпространена от местното полицейско управление. Събитията от световния шоубизнес в снимки може да... прочети още »