Шоубизнес

12.03.201209:05

Кейти Пери има връзка със супермодел

Певицата Кейти Пери, която се раздели неотдавна със съпруга си Ръсел Бранд, вече е открила нова любов в лицето на един от най-високо платените мъжки модели в света - Батист Джабикони. Наскоро певицата със синя коса беше специален гост на Седмицата на модата в Париж. Близък до звездата източник разкри пред таблоидите, че двамата се... прочети още »
12.03.201208:06

Лиъм Галахър е най-добрият вокалист

Бившият вокалист на групата Oasis и сегашен на Beady Eye Лиъм Галахър е най-добрият фронтмен на всички времена. Това сочат резултатите от анкета, извършена от британската радиостанция  сред слушателите й. Галахър изпреварва имена като Фреди Меркюри от Qeen и Дейвид Геън от Depeche Mode, които са съответно на второ и трето място. След... прочети още »
12.03.201207:39

Боби Кристина тръгва по стъпките на Уитни Хюстън

Дъщерята на Уитни Хюстън (Whitney Houston) заяви, че планира да последва стъпките на своята майка в шоубизнеса.  Боби Кристина (Bobbi Kristina Brown),  дъщеря на певицата от брака й с Боби Браун, сподели, че все още чувства нейното присъствие. "Чувствам я как преминава през мен през цялото време...Все още мога да се смея и... прочети още »
11.03.201211:36

Майкъл Медсън арестуван, плати 100 000 долара гаранция

Поредна холивудската звезда с проблеми с правосъдието. Едно от любимите лица на режисьора Куентин Тарантино - Майкъл Медсън беше арестуван преди ден в дома си в Малибу, Лос Анджелис, за извършен побой над непълнолетния му син. Снимката е разпространена от местното полицейско управление. Събитията от световния шоубизнес в снимки може да... прочети още »
09.03.201212:16

Софи Маринова ще пее на гръцкия финал на Евровизия

Софи Маринова ще представи песента си за Евровизия 2012 на гръцкия финал на конкурса, който ще се проведе на 12-ти март в River West Mall в Атина. Тя ще пристигне от Цюрих, където предната вечер има организиран концерт. Гласовитата българка ще зарадва публиката с "Love unlimited" и ще поздрави феновете с гръцки песни. Интересът на... прочети още »
09.03.201212:12

Нова двойка в Холивуд - Аманда Сейфрид и Джош Хартнет

Звездата от "Мама миа" и "Дилъри на време" Аманда Сейфрид и актьора Джош Хартнет са заедно от януари, гръмнаха американските медии. Двамата обаче предпочитали да крият връзката си, поне за момента. "Джош предпочита да не се разчува все още. Затова той и Аманда го карат по-полека - решили са да не пришпорват... прочети още »
09.03.201208:51

Elevation 2012? Първите участници...

Станаха известни първите групи в програмата на тазгодишното издание на фестивала Elevation. Испанската фламенко чил аут формация Chambao и британската група Kosheen (на снимката) обявиха участия на официалните си сайтове. Датите са съответно 23 юни и 24 юни, предава dnevnik.bg. Все още официална информация от българските промоутъри няма.... прочети още »
08.03.201207:48

Боби Кристина получава цялото наследството на Уитни Хюстън

19-годишната дъщеря на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун ще наследи всичко, което майка й притежава. В завещанието си поп дивата е посочила като единствен наследник на нейното имущество единствената й дъщеря. Хюстън, почина внезапно на 12 февруари тази година и споменава бившия си съпруг Боби Браун в документа от 19 страници, но... прочети още »
07.03.201210:49

Дженифър Лопес с младото си гадже на яхта - снимки

Певицата и актриса Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) заведе новото си гадже Каспър Смарт на заслужена почивка в Рио. Двамата определено знаят как да си прекарват времето добре и избраха да плажуват на яхта. Снимки на "младите" влюбени попаднаха в таблоидите, които разбира се, ги разпространиха светкавично. 42-годишната певица и... прочети още »
07.03.201207:57

Аштън Къчър смени Деми Мур със сценаристка

Актьорът Аштън Къчър бил забелязан да играе лазертаг /вид военна игра напомняща на пейнтбола/ с новата си приятелка Лорене Скафария, съобщават клюкарски издания. 34-годишният актьор, чиито брак с Деми Мур рухна през ноември м. г. заради слухове, че той й е изневерил, беше заснет да се забавлява със сценаристката в събота в Лос Анджелис.... прочети още »
07.03.201207:48

Шер тръгва на последно турне

Поп звездата Шер съобщи, че новото й турне ще бъде нейното последно. Шер направи турнето "Living Proof: The Farewell Tour" между 2002 и 2005 г., след което се установи в Лас Вегас, където изнесе серия от концерти. Последният беше през миналата година. Сега тя планира да се завърне с нов албум и неотдавна разкри, че отново ще... прочети още »