Шоубизнес

23.03.201208:12

Група "Те" представиха клипа на "С теб танцувам"

Музикантите от група "Те" представиха новото видео към песента "С теб танцувам" в столичния "Sofia Live Club", предаде БГНЕС. "С теб танцувам" е първото съвместно парче на новия състав на групата, към която неотдавна се присъединиха перкусионистът Стоян Янкулов - Стунджи и баскитаристът Кирил... прочети още »
23.03.201207:37

Уитни Хюстън е починала от удавяне и употреба на кокаин

Уитни Хюстън (Whitney Houston) е починала при случайно удавяне, след употребата на кокаин, предаде АФП, цитирайки съдебните лекари. В кръвта й са открити освен кокаин и други наркотици. Според медиците, обаче, наркотиците и кардиопроблем, който е имала звездата, са били само допринасящи за смъртта й. Уитни почина на 49 години в навечерието... прочети още »
22.03.201212:39

Кейти Пери, като редник Джейн в клипа на "Part of Me"

Кейти Пери не лъже в текстовете на песните си, въпреки че това много често я наранява, сподели самата певица по повод премиерата на най-новия си клип. Изпълнителката, която наскоро се раздели с актьора Ръсен Бранд, обеща на своите фенове, че винаги ще пее истината. Очевидно е, че Кейти пее за тежкия си развод в най-новата си песен... прочети още »
22.03.201210:54

Представяме ви Лана Дел Рей и "Blue Jeans" - видео

Американската сензация Lana Del Rey (Лана Дел Рей) умира в най-новия си клип. Изключително стилното, черно-бяло видео е към най-новия й сингъл "Blue Jeans". В клипа отново участва актьорът Bradley Soileau, който партнира на Дел Рей и във видеото на "Born To Die”, а режисьор на трагичната история е Yoann Lemoine. Сюжетът... прочети още »
22.03.201208:48

БГ музиката е в апогей!

"Номинациите ми са награда за пътя, който извървявам, за почитателите, които се надявам да стават все повече, защото българската авторка музика е в апогея си". Това каза пред БГНЕС певицата Белослава по повод обявяването на номинациите за Годишните музикални награди на БГ Радио. Доказателство за развитието на родната музикална... прочети още »
21.03.201218:15

Мадона е много лошо момиче в ''Girl Gone Wild"

"Girl Gone Wild" е вторият сингъл от новия албум на Кралицата на попа "MDNA", който ще се появи официално на 26 март. Видеото е черно-бяло, а 53-годишната звезда изглежда супер секси и поне два пъти по-млада от реалните си години. Режисурата е поверена на тандема Mert&Marcus, които са автори и на обложката на... прочети още »
21.03.201209:47

Данчо Караджов празнува 60-годишен юбилей на сцената

Данчо Караджов заедно с дъщеря си Лора са подготвили голям концерт довечера в зала 1 на НДК. С концерта фронтменът на "Сигнал" ще отпразнува 60-ия си юбилей. Групата, която е повече от 30 години на сцената, ще изпее вечните си хитове. Данчо пък ще изпълни и парчета от новия си солов албум "C'est la vie". Рокаджиите... прочети още »
21.03.201209:39

Адел би и Пинк Флойд по продажби

Британската сензация Адел (Adele) изпревари и легендите от Пинк Флойд (Pink Floyd) в класацията за най-продавани албуми на всички времена. Албумът "21", който излезе в продажба през януари 2011 успя да продаде за 14 месеца 4,142 милиона копия. Албумът на британската група Пинк Флойд "he Dark Side Of The Moon", издаден... прочети още »
21.03.201208:56

БФС отстъпи стадиона на Лейди Гага, но шоуто още не е потвърдено

Ръководството на БФС се е съгласило да премести контролата между България и Кипър на друг стадион, за да предостави националната ни арена за евентуалното провеждане на грандиозното шоу на Лейди Гага на 14 август. След като преди десетина дни стана ясно, че дублирането на двете събития е на път да провали може би най-големия спектакъл,... прочети още »
20.03.201221:03

Тейлър Суифт "издаде" песента си от "Игрите на...

Американската супер звезда Тейлър Суифт (Taylor Swift) наруши правилата по време на концерт в Нова Зеландия, като представи песента "Eyes Open" от саундтрака на "Играта на глада". Кънтри изпълнителката направи това два дни преди официалната премиера на музиката към нашумялото филмово заглавие, чиято премиера в България е... прочети още »
20.03.201219:17

Бионсе се завръща на сцената

Американската R&B певица Бионсе Ноулс се завръща на концертния подиум в края на май с три спектакъла по случай откриването на ново казино и хотел в гр. Атлантик сити, щата Ню Джърси. Това ще е първата изява на Бионсе, откакто на 8 януари роди дъщеричката си Айви Блу Картър, пише БГНЕС. Носителката на 18 награди "Грами" ще пее... прочети още »