Шоубизнес

30.03.201213:38

Поп легендите Duran Duran на EXIT Festival!

Поредната легендарна група потвърди участието си на EXIT Festival 2012! На 12-ти юли, след дълго отсъствие от европейската сцена, иконата на поп музиката Duran Duran се завръща в Сърбия, за да подлуди от радост феновете си и да представи новия си албум - "All You Need Is Now". Duran Duran не са имали концерт в Източна Европа от... прочети още »
29.03.201215:33

Брадли Купър и Зоуи Салдана се разделиха

Брадли Купър и Зоуи Салдана се разделиха, съобщават американски медии. 37-годишният актьор, който се запозна с 33-годишната красавица миналата година, докато снимаха филма "Words", решили да прекратят връзката си, продължила само три месеца, съобщават запознати източници. "Те определено вече не са заедно", разкри... прочети още »
29.03.201215:20

Меган Фокс е бременна с първото си дете

Актрисата Меган Фокс очаква първото си дете, съобщават американски медии. 25-годишната звезда, която от две години изживява идеалната любов със съпруга си Брайън Остин Грийн, е много щастлива, че ще става майка за първи път, разкриват близки до нея източници. "Те научиха наскоро, че Меган е бременна и са невероятно... прочети още »
29.03.201213:08

Отменят фестивала Sonisphere с Queen и Адам Ламбърт

Организаторите на фестивала Sonisphere съобщиха, че музикалното събитие, което трябваше да се състои между 6 и 8 юли във Великобритания, се отменя. Хедлайнерите на фестивала на Острова щяха да бъдат Queen с Адам Ламбърт, Kiss и Faith No More. Сред останалите изпълнители участиe бяха потвърдили Мерилин Менсън, Evanescence, The Darkness,... прочети още »
29.03.201209:30

Риана отрече да има връзка с Аштън

Риана отрече слуховете, че се среща с актьора Аштън Кътчър. Изпълнителката на "You Da One" беше попитана по време на пресконференция на която беше представен филма с нейно участие "Battleship" за посещението на изпълнителката в дома на Кътчър миналата седмица.   Рири отговори: "Наистина разочароващ... прочети още »
29.03.201209:28

Роби Уилямс гони духове от дома на Адел

Адел, която е убедена, че новият ѝ дом е обитаван от духове, покани на гости Роби Уилямс. 23-годишната изпълнителка на "Someone Like You" се принуди да си вземе нов дом, след като лекарите я посъветваха да се премести на място с чист въздух, за да се възстанови по-бързо след операцията на гласните струни. Преди няколко месеца... прочети още »
28.03.201215:35

Билетите за турнето на Кайли на Острова свършиха за 10 минути

Билетите за двете дати от британската спирка от турнето "Anti Tour" на Кайли Миноуг свършиха за по-малко от 10 минути, след като новината за концертите излезе в нейния уебсайт в понеделник сутринта. Заради феноменалния интерес Кайли обяви, че ще добави и трета, последна дата, отново в Manchester Academy на 2 април, понеделник.... прочети още »
28.03.201214:53

Денс дуото Chase & Status се качва на главната сцена на Spirit...

Популярното британско дръм енд бейс дуо Chase & Status ще бъде част от основната програма във втория ден, 4 август, на летния морски фестивал Spirit of Burgas 2012, чието пето издание тази година ще се проведе между 3 и 5 август на Централния плаж в града, съобщиха организаторите. Лондончаните Сaл Милтън (Chase) и Уил Кенард (Status)... прочети още »
28.03.201213:35

Роби Уилямс ще гони духовете от дома на Адел

Британската сензация Адел, която е убедена, че новият ѝ дом е обитаван от духове, покани на гости Роби Уилямс, съобщи Contactmusic. 23-годишната изпълнителка на "Someone Like You" се принуди да си вземе нов дом, след като лекарите я посъветваха да се премести на място с чист въздух, за да се възстанови по-бързо след операцията на... прочети още »
28.03.201212:47

Родителите на Ейми получават богатството й

Покойната британска певица Ейми Уайнхаус не е оставила завещание и това означава, че състоянието й от 3 милиона паунда автоматично ще отиде при родителите й Мич и Джанис, съобщават британски медии. Бившият съпруг на певицата, която почина след злоупотреба с алкохол през юли м. г. само на 27-годишна възраст Блейк Фийлдър-Сивил няма да получи... прочети още »
28.03.201209:36

Роби Уилямс купува къщата на Джако

Роби Уилямс се оказа най-заинтересованият купувач на дома, в който почина Краля на попа Майкъл Джексън. Имението на Холмби хилс в Бел Еър беше пуснато за продажба, като първоначалната му цена е 24 млн. долара. В края на миналата седмица папараци на TMZ хванали Роби да паркира рейндж-ровъра си пред дома, където го чакал брокер. Според... прочети още »