Шоубизнес

21.03.201209:39

Адел би и Пинк Флойд по продажби

Британската сензация Адел (Adele) изпревари и легендите от Пинк Флойд (Pink Floyd) в класацията за най-продавани албуми на всички времена. Албумът "21", който излезе в продажба през януари 2011 успя да продаде за 14 месеца 4,142 милиона копия. Албумът на британската група Пинк Флойд "he Dark Side Of The Moon", издаден... прочети още »
21.03.201208:56

БФС отстъпи стадиона на Лейди Гага, но шоуто още не е потвърдено

Ръководството на БФС се е съгласило да премести контролата между България и Кипър на друг стадион, за да предостави националната ни арена за евентуалното провеждане на грандиозното шоу на Лейди Гага на 14 август. След като преди десетина дни стана ясно, че дублирането на двете събития е на път да провали може би най-големия спектакъл,... прочети още »
20.03.201221:03

Тейлър Суифт "издаде" песента си от "Игрите на...

Американската супер звезда Тейлър Суифт (Taylor Swift) наруши правилата по време на концерт в Нова Зеландия, като представи песента "Eyes Open" от саундтрака на "Играта на глада". Кънтри изпълнителката направи това два дни преди официалната премиера на музиката към нашумялото филмово заглавие, чиято премиера в България е... прочети още »
20.03.201219:17

Бионсе се завръща на сцената

Американската R&B певица Бионсе Ноулс се завръща на концертния подиум в края на май с три спектакъла по случай откриването на ново казино и хотел в гр. Атлантик сити, щата Ню Джърси. Това ще е първата изява на Бионсе, откакто на 8 януари роди дъщеричката си Айви Блу Картър, пише БГНЕС. Носителката на 18 награди "Грами" ще пее... прочети още »
20.03.201208:49

Актьорът Аштън Къчър ще лети в космоса

Актьорът Аштън Къчър (Аshton Kutcher)  се записа като бъдещ участник в космическо пътуване, организирано от авангардния милардер Ричард Брансън. Актьорът стана 500-ят кандидат за космически турист с "Върджин Галактик сървис", която е в последните етапи на окончателните летателни тестове, пише самият Брансън  на своята... прочети още »
19.03.201213:30

Съдят Ръсел Бранд за нападение над папарак

Актьорът Ръсел Бранд (Russell Brand) може да влезе в затвор до две години! Полицията в Ню Орлиънс е издала заповед за ареста на комика, след подаден сигнал, че в четвъртък той е грабнал iPhone на папарак и го е хвърлил през прозореца на колата му. Според законите в щата Луизиана, където се е разиграла сценката, инцидентът се смята за... прочети още »
19.03.201212:13

Адел вече иска да отслабне

Британската поп-изпълнителка Адел (Adele) иска да свали няколко килограма, за да може да носи рокли с поне два номера по-малки от сега. Изпълнителката на хита "Someone Like You”  е решила да започне фитнес режим в опит да отслабне преди началото на лятото. След като бе оперирана от проблем с гласните струни, Адел отслабна... прочети още »
19.03.201212:01

Памела Андерсън създава собствен автомобилен отбор

Памела Андерсън изненада феновете си като се захвана със съвсем ново начинание. Блондинката създава собствен автомобилен отбор, който ще се пусне на две състезания още през тази година, предава cross.bg. Отборът ще се казва Downforce1, а първата му изява ще е на старт от европейските серии в Льо Ман. След това тимът на Памела ще се пусне и... прочети още »
19.03.201210:10

Победителят от "Х Factor" Рафи представи дебютното си парче

Победителят от "Х Factor" Рафи Бохосян представи първия си видеоклип към песента "4321". Дебютният сингъл на Рафи е записан в Лондон в студиото на Трой Милър, който е известен с работата си с певицата Ейми Уайнхаус. Парчето е миксирано в Германия и мастерирано в Лос Анджелис. Видеото е заснето в Лондон, София и родния... прочети още »
16.03.201212:17

Мерил Стрийп ще пее на благотворителен концерт на Стинг

Актьорите Мерил Стрийп и Чанинг Тейтъм ще покажат певческите си умения на предстоящия благотворителен концерт на фондацията на Стинг за опазване на тропическите гори. Към холивудските звезди ще се присъединят сър Елтън Джон, Джеймс Тейлър, Розан Каш и Дженифър Хъдсън. Концертът, който вече стана ежегоден, ще се състои на 2 април в... прочети още »
16.03.201210:52

Дженифър Лопес не е готова за нов брак

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) още не е готова да каже "Да" на актуалния си приятел Каспър Смарт. Латинодивата категорично опроверга слуха, който пусна дизайнера Роберто Кавали, че ще се омъжва за Смарт в червена рокля, и че иска да е "огнена булка". Изглежда, че засега Джей Ло не иска да се хвърля в нова брачна... прочети още »