Шоубизнес

06.04.201212:19

Адел е най-великият съвременен артист

Британската певица Адел оглави класация на списание "Ентъртейнмънт Уикли" за най-великия съвременен артист, съобщават британски медии. Тя изпревари кънтри изпълнителката Тейлир Суифт и канадския рапър Дрейк, които останаха съответно на второ и трето място. Адел краси корицата на новия брой на списанието, който излезе днес и... прочети още »
05.04.201214:02

"Анатомията на Грей" отново без Катрин Хейгъл

Актрисата Катрин Хейгъл неотдавна изрази желание да се върне в телевизионния сериал "Анатомията на Грей" , но снимките вече започнаха без нея. Елън Помпео или известната доктор Меридит Грей беше на снимачната площадка още на първия ден от снимките на медицинската драма, които се провеждат в центъра на Лос Анджелис. 42-годишната... прочети още »
05.04.201212:34

Откриха мъжът, който разби сърцето на Адел

"Да живее разследващата журналистика", възкликна известен таблоид, след като британското сп. "Хийт" съобщи, че е открило бившeто гадже на Адел, който вдъхнови певицата за едно от най-продаваните парчета за всички времена – "Someone Like You". Загадъчният сърцеразбивач в крайна сметка е 31-годишният Алекс... прочети още »
05.04.201212:23

Уитни Хюстън е починала в резултат на коктейл от алкохол и наркотици

Американската поп звезда Уитни Хюстън (Whitney Houston) вероятно е починала в резултат на приемането на коктейл от наркотици и алкохол, съобщиха съдебните лекари в Лос Анджелис в окончателния си доклад, като уточниха, че в стаята й е бил намерен кокаин. Безжизненото тяло на 48-годишната певица беше открито на 11 февруари с лице, обърнато... прочети още »
04.04.201212:13

Мадона подгони рекорд на Барбара Стрейзънд

Мадона запазва титлата си "кралица на попа", като се възкачи на престола за осми пореден път, заемайки челното място в класацията на "Билборд". Последният албум на Мадона "MDNA", едва влязъл в британските музикални чартове, се изстреля на върха. Той е нейният 12-ти излязъл на първите места на хит-парадите. От... прочети още »
04.04.201211:07

Ще гледаме Джъстин Бийбър в "От местопрестъплението"

Джъстин Бийбър ще дебютира в 11-ия сезон на "От местопрестъплението", който ще се излъчва по Нова тв от 12  април. В криминалната поредица младата звезда ще влезе в ролята на бунтуващ се и объркан тийнейджър, който е изправен пред тежко решение за брат си. От следващия четвъртък най-добрите криминалисти отново ще превземат... прочети още »
04.04.201210:05

Риана облече кимоно на премиерата на "Battleship" в Япония

Поп-принцесата Риана дебютира на големия екран с роля във филма на Питър Бърг "Battleship". Риана си партнира с актьорите Александър Скарсгард и Тейлър Кич във филма, който е инспириран от оригиналната игра, носеща същото име. Действието ще се развива по суша, море и въздух, докато планетата ни се бори за оцеляване срещу... прочети още »
04.04.201208:57

Първи трейлър на филма за Кейти Пери - видео

Парамаунт пикчърс пусна официалния трейлър на документалния филм за Кейти Пери, който ще изненада феновете на младата американска звезда с лични факти от нейния живот, на фона на много музика, естествено. Филмът, който ще документира турнето "Katy Perry: Part Of Me", ще бъде в 3D формат. Очаква се лентата да излезе през... прочети още »
03.04.201213:27

Адам Ливайн от Maroon 5 се раздели с топ модел

Вокалистът на прочутата поп-рок група "Maroon 5" Адам Ливайн се раздели с приятелката си Анна Вялицина. Сексапилният рокаджия започна да се среща с красивата рускиня, която е от топ моделите на "Виктория Сикрет", в началото на 2010 г. Двамата се запознали на парти и искрата веднага пламнала, но наскоро са решили да се... прочети още »
03.04.201212:25

Ирина Флорин с нов сингъл

Ирина Флорин се завръща с най-новия си сингъл, озаглавен "Градска Колекция". Песента е вдъхновена и посветена на градската жена, на забързания й градски ритъм и ежедневие, в което лесно Тя "...започва да събира колекция сърца...” Ирина Флорин е артист, чийто песни са сред най-големите поп хитове в съвременната ни... прочети още »
03.04.201208:41

Адел скоро пуска нов сингъл

Британската певица Адел планира да пусне нов сингъл по-късно тази година. Изпълнителката, чийто дебютен албум "19" излезе през 2008 г., последван през 2011 г. от грандиозния успех на албума "21", ще издаде песен до края на 2012 г., но не очаква да пусне пълен албум в идните две години. В отговор на въпрос дали... прочети още »