Шоубизнес

27.03.201214:53

Осуетиха измама с избора на Мис България 2012

Нелегален сайт, който призовавал да се гласува чрез изпращане на SMS за всяка една от финалистките в конкурса "Мис България 2012", беше закрит само няколко часа, след като заработи. На сайта неправомерно били публикувани имената и снимките на участничките, като всеки потребител е имал възможност да изпрати до 20 SMS-а за своята... прочети още »
27.03.201212:27

Ерика Баду и Рони Сайз на Elevation 2012

Ерика Баду (Erykah Badu), легендата в денс музиката Рони Сайз (Roni Size),  и нигерийката Nneka идват за първи път в България на второто издание на фестивала ELEVATION 2012. След имената на Fatboy Slim , Kosheen и Chambao, това е втората вълна от изпълнители, потвърдили официално участието си на Elevation Music Festival 2012, който ще... прочети още »
27.03.201207:23

Софи Маринова ще пее в Европейския парламент

На 27 март, в навечерието на Международния ден на ромите - 7 април, Софи Маринова ще представи българската песен за Евровизия в Европейския парламент. Представянето се осъществява по покана български евродепутати от политическа партия ГЕРБ. Събитието ще бъде открито с песента химн на ромите "Джелем Джелем" и ще продължи около час.... прочети още »
27.03.201207:21

Боби Браун арестуван за шофиране в пияно състояние

Бившият съпруг на починалата наскоро Уистин Хюстън - рапърът Боби Браун, е бил арестуван за шофиране под влияние на алкохол. 43-годишният Браун е бил задържан в Лос Анджелис в следобедните часове местно време. Той е бил спрян от полицейски патрул в предградието Реседа, понеже е бил забелязан да говори по мобилния си телефон по време на... прочети още »
26.03.201216:40

Мадона дала лош пример на дъщеря си

15-годишната Лурдес била заснета с цигара в устата, пишат американски таблоиди. Малката дъщеря на поп кралицата Мадона взима лош пример от майка си. Папараците успели да заснемат непълнолетната Лурдес да пуши цигари, докато спокойно се разхождала из улиците на Ню Йорк. Според коментарите в пресата Лурдес съзнателно се опитва да копира... прочети още »
26.03.201216:20

Дебютният сингъл на Рафи доминира в бг ефира

Една седмица след дебюта си, песента на Рафи "4321" бележи върхове. Дебютният сингъл на първия X Factor достигна: #1 по продажби в iTunes Singles Chart #1 по излъчвания в официалната еърплей класацията за БГ музика на New Media Lab #1 по излъчвания в официалната ТВ класация на България #2 по преслушвания в музикалната услуга... прочети още »
26.03.201215:31

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт сгодени?

Майли Сайръс (Miley Cyrus) подхрани сериозни слухове, че се е сгодила за гаджето си Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth). В събота във Финикс най-богатата тийн-звезда сияеше в красива рокля, но диамантеният й пръстен привлече по-голямо внимание.   Майли и Лиъм бяха гости на почетен боксов мач в памет на Мохамед Али Атктрисата и певица... прочети още »
26.03.201214:48

Джъстин Бийбър с нов сингъл - видео

Идолът на тийнейджърките Джъстин Бийбър (Justin Bieber) най-накрая пусна новия си сингъл. Песента "Boyfriend" е дългоочакваният нов сингъл от предстоящия нов албум на тийн звездата – "Believe". Джъстин представи 10 секунди от "Boyfriend” по-рано този месец, когато призова феновете си да гласуват за... прочети още »
26.03.201213:19

Британската инди рок група Kaiser Chiefs идва на Sofia Rocks 2012

Британската инди рок група Kaiser Chiefs ще вземе участие на втория ден на фестивала Sofia Rocks, съобщиха организаторите "Болкан Ентъртеймънт". На 8 юли (неделя) инди рок бандата от Лийдс ще направи в България своя първи лайв след издаването на революционния си албум през миналата година – The Future Is Medieval. Kaiser... прочети още »
23.03.201211:26

Хилъри Дъф роди момченце

Певицата и актриса Хилари Дъф роди момченце, съобщава Contact Music. "Добре дошъл на света, Лука Круз Комри! В четвъртък вечерта станахме горди родители на прекрасно момченце", написа Дъф в официалната си страница в Twitter. Тя подчерта, че със съпруга си Майк Комри се чувстват като "най-щастливите родители в света".... прочети още »
23.03.201210:58

Риана на среднощно посещение при Аштън Къчър

Певицата Риана била забелязана на среднощно посещение в дома на Аштън Къчър, съобщават британски медии. Певицата посетила звездата от "Двама мъже и половина", който се раздели със съпругата си Деми Мур през ноември м. г., в полунощ и си тръгнала едва четири часа по-късно. 24-годишната Риана пристигнала с черен джип в имението в... прочети още »