Шоубизнес

12.01.201210:32

Папараците правят по 400 снимки на Пипа Мидълтън дневно

Папараците, скупчени край дома на Пипа Мидълтън (Pippa Middleton), предлагат на вестниците стотици снимки на новата снаха на британския принц Уилям всеки ден, съобщи главният редактор на фотоотдела на "Дейли Мейл". Пол Силва и вестникът му получавали порой от снимки на Мидълтън от фотоагенции и фотографи на свободна практика... прочети още »
12.01.201210:24

Бритни вдига приказна сватба

30-годишната поп певица Бритни Спиърс скоро ще се омъжи за дългогодишния си приятел и бивш агент Джейсън Трауик. Този път не става дума за сватба в Лас Вегас, а за нещо голямо, обещава изпълнителката. Източник, близък до звездата, разкри, че певицата планира да изглежда като принцесата, която най-накрая се събира с принца. Церемонията ще... прочети още »
11.01.201221:07

Новият албум на Мадона ще се казва "МDNА"

Мадона разкри заглавието на дванадесетия си студиен албум, озаглавен "MDNА", този следобед в интервю за британския тв водещ Греъм Нортън. Тя също така потвърди, че ще започне ново турне по-късно тази година. "Едно момиче трябва да си изкарва прехраната, но в интерес на истината се наслаждавам. Турнето е най-възнаграждаващата... прочети още »
11.01.201212:25

Риана прави дует с Черил Коул

Певицата Риана ще има специално участие в новия албум на британската поп звезда Черил Коул, съобщават американските медии. Изпълнителката на "Man Down" споделила, че е почитателка на европейската си колежка и би искала двете да запишат няколко парчета за третия албум на Коул, който вероятно ще излезе през март. "Тази година... прочети още »
10.01.201211:43

Jay-Z съобщи с песен, че преди раждането Бионсе е имала тежък...

Рапърът Джей Зи (Jay-Z) издаде чисто нова песен, с която отпразнува появата на своята дъщеря от певицата Бионсе. От текста на песента "Glory"става ясно, че двойката от години се е опитвала да има дете, предаде "Ройтерс". Песента се появи за първи път в социалния уебсайт на Джей Зи LifeandTimes.com след раждането в... прочети още »
10.01.201210:50

Цветове, дни от седмицата и обзавеждане вдъхновяват звeздите за...

След като R&B дивата Бионсе роди дъщеричка, която с мъжа си Jay-Z кръстиха Синята Айви (Blue Ivy), решихме да потърсим и други "артистични" имена, които известните избират за децата си. 1) Момченцето на певицата Ашли Симпсън (на снимката вдясно) носи името на най-бедния квартал в Ню Йорк - Бронкс, а фамилията му е Маугли... прочети още »
09.01.201209:25

Нина Добрев навършва 23 години

Днес рожден ден има най-известната актриса от български произход в Холивуд. Нина Добрев, която се прочу с участието си в "Дневниците на вампира", става на  23 години. Нина Добрев(а) е родена в София, но е едва на две години, когато емигрира заедно със семейството си в Торонто. От малка се занимава с танци, гимнастика, театър,... прочети още »
08.01.201211:11

Бионсе роди момиченце

Бионсе (Beyoncе) и рапърът Шон Картър, по известен като Jay Z, се сдобиха с първата си дъщеря в събота вечер. Малката Айви Блу Картър (Ivy Blue Carter) се е появила на бял свят чрез планирано цезарово сечение в болница в Ню Йорк. Засега се знае само, че раждането е минало без проблеми и майката и бебето са добре. Светските медии в щатите... прочети още »
06.01.201210:43

Марк Антъни показа новата си любов

Марк Антъни вече е с нова любов. След развода си с Дженифър Лопес през лятото, днес Антъни изглежда напълно е прежалил певицата. Преди няколко дни певецът бе забелязан с новата си любов - красивата венецуелска манекенка Шанън де Лима. За да премахне всякакви спекулации, латино идолът дори качи снимка на двамата във Facebook. Под нея... прочети още »
06.01.201210:37

Дрю Баримор се сгоди

Актрисата Дрю Баримор (Drew Barrymore) се сгоди за приятеля си Уил Копълман, с когото са заедно от една година. Според светските издания холивудската звезда е казала "Да" в шикозния ски курорт Сън Вали през коледната ваканция. Това ще е третата сватба за 36-годишната актриса, която държи един от рекордите за най-кратък брак в... прочети още »
06.01.201209:53

Брус Уилис ще става татко за четвърти път

Звездата от "Умирай трудно" Брус Уилис (Bruce Willis), който вече има три дъщери  от бившата си съпруга Деми Мур, отново очаква момиче от настоящата си съпруга Ема Хеминг. Брус е на седмото небе от щастие, съобщават запознати. Преди време 56-годишният актьор заяви, че запознанството му с британката, която е бивш модел на... прочети още »