Шоубизнес

25.01.201215:44

Eксклузивна премиера на най-новия клип на Red Hot Chili Peppers!

Преди броени минути най-новата песен на Red Hot Chili Peppers излезе на официалния сайт на групата. Виж видеото на "Look Around" тук! Песента "Look Around" е от последния албум на американската фънк-рок банда. Първите хит сингли от "I'm With You" са "The Adventures of Rain Dance Maggie" и... прочети още »
25.01.201211:06

Сънотворни и свръхизтощение вкараха Деми Мур в болница

Холивудската звезда Деми Мур (Demi Moore) бе приета по спешност в болница, съобщава TMZ. По информация на медията, актрисата е закарана в медицинско заведение заради прекомерна употреба на лекарствени средства. В други издания се появиха твърдения, че Деми страда от свръх изтощение, дължащо се на прекомерния стрес, който е изживяла през... прочети още »
25.01.201209:29

Ерос Рамацоти пуска любовен албум за 14 февруари

32 от най-популярните любовни песни и дуети на Ерос Рамацоти излизат събрани в двойна колекция. Компилацията включва и чисто новата песен на звездата "Inevitabile" в дует с италианската соул певица Giorgia. "Eros Best Love Songs Collection” излиза  в навечерието на празника на влюбените 14 февруари. В двойната... прочети още »
25.01.201209:04

Зад сцената на новия клип на Red Hot Chili Peppers

Днес е премиерата на най-новото парче на американската фънк-рок банда Red Hot Chili Peppers, която феновете с трепет очакват за концерт в София на 1 септември на стадион "Георги Аспарухов". Песента "Look Around" е от последния албум на групата "I'm With You". До официалната премиера на видеото остават... прочети още »
24.01.201212:33

Сийл първи говори за Хайди и раздялата им

За първи път след съобщението за раздялата между Хайди Клум и Сийл певецът се появява публично. Той трябваше да представи излизането на новия си албум и като добър професионалист не отмени срещата. "Това, което трябва да направим в това положение е да бъдем учтиви, да запазим достойнството си и професионализма и да приемем, че ние не... прочети още »
24.01.201212:24

Звезди записаха албум в подкрепа на "Окупирай Уолстрийт"

Песни на Йоко Оно, Том Морело, Майкъл Мур, Уили Нелсън и редица други знаменитости влязоха в сборния албум "Occupy This Album", по-известен като "саундтрак" на провеждащите се вече четвърти месец в Ню Йорк акции "Окупирай Уолстрийт". Митингите срещу властта на капитала се пренесоха и в други големи градове по... прочети още »
24.01.201211:31

Арета Франклин няма да се омъжва

Легендата на соул музиката, 69-годишната Арета Франклин, в крайна сметка няма да се омъжва за своя дългогодишен приятел Уилям Уилкърсън, както бе съобщила в началото на месеца. "Уил и аз мислим, че май малко избързваме. Има доста неща, които не сме обмислили съвсем", казва Арета в комюнике, разпространено от нейния агент в Ню... прочети още »
21.01.201218:29

Спайс Гърлс може би се събират за Олимпийските игри в Лондон

Новината, че певиците от Спайс Гърлс (Spice Girls) обмислят събиране за Олимпиадата в Лондон през 2012 г. се появи преди време и все още никой нито е потвърдил, нито е отрекъл евентуалното събитиe. Вестник "Daily Mail" твърди, че всички с изключение на Виктория Бекъм, в миналото известна като Пош Спайс, са за идеята за концерт на... прочети още »
21.01.201217:41

Хайди Клум и Сийл се развеждат

Пореден звезден развод! Една от най-симпатичните двойки от света на шоубизнеса, която всяка година подновяваше брачния си обед, семейството на манекенката Хайди Клум (Heidi Klum) и певеца Сийл (Seal) се разпадна. Според информацията на TMZ, разводът е по искане на Клум. Манекенката, която има три деца от Сийл, е посочила като причина за... прочети още »
21.01.201213:24

Събитията от света на шоубизнеса в снимки

Седмицата започна с церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус". Наградата е втората по престижност в киното и телевизията и е точен индикатор кой ще триумфира в края на февруари на Оскарите в Холивуд. Големите победители са Джордж Клуни, Мерил Стрийп, "Артистът" и певицата Мадона, която дори се скара с... прочети още »
20.01.201208:19

Брад и Анджелина в очакване на дете № 7!

Анджелина Джоли е бременна, пише Mirrror. Изданието се позовава на информации от близки на двойката, които съобщават, че холивудската актриса е признала пред тях, че очаква бебе. 35-годишната актриса и 48-годишният й партньор Брад Пит вече отглеждат 6 деца. Мадокс на 10 г., Пакс на 8 г. и Захара на 6 г. са осиновени, докато петгодишната... прочети още »