Шоубизнес

09.04.201209:48

Издават албум с уникални снимки на Бийтълс

Уникални снимки от гастролите на легендарната група Бийтълс (The Beatles) ще бъдат издадени в албум, по повод 50-годишнината на квартета. Автор на снимките е британският фотограф Хари Бенсън, който е имал почти неограничен достъп до "ливърпулската четворка" по време на турнетата им САЩ и страните на Европа на върха на тяхната... прочети още »
08.04.201221:56

Бионсе, Камерън Диаз и Даниел Крейг се дегизират, за да не ги...

Актрисата Камерън Диаз била забелязана да увива цялата си глава, та чак до шията, с плътен шал по време на полет от Лос Анжелис до Ню Йорк. Дългите шалове са задължителен аксесоар за Камерън Диаз, когато пътува За да оправдае странното си поведение в самолета, актрисата обяснила, че искала да поспи и по думите й се "чувства... прочети още »
06.04.201212:19

Адел е най-великият съвременен артист

Британската певица Адел оглави класация на списание "Ентъртейнмънт Уикли" за най-великия съвременен артист, съобщават британски медии. Тя изпревари кънтри изпълнителката Тейлир Суифт и канадския рапър Дрейк, които останаха съответно на второ и трето място. Адел краси корицата на новия брой на списанието, който излезе днес и... прочети още »
05.04.201214:02

"Анатомията на Грей" отново без Катрин Хейгъл

Актрисата Катрин Хейгъл неотдавна изрази желание да се върне в телевизионния сериал "Анатомията на Грей" , но снимките вече започнаха без нея. Елън Помпео или известната доктор Меридит Грей беше на снимачната площадка още на първия ден от снимките на медицинската драма, които се провеждат в центъра на Лос Анджелис. 42-годишната... прочети още »
05.04.201212:34

Откриха мъжът, който разби сърцето на Адел

"Да живее разследващата журналистика", възкликна известен таблоид, след като британското сп. "Хийт" съобщи, че е открило бившeто гадже на Адел, който вдъхнови певицата за едно от най-продаваните парчета за всички времена – "Someone Like You". Загадъчният сърцеразбивач в крайна сметка е 31-годишният Алекс... прочети още »
05.04.201212:23

Уитни Хюстън е починала в резултат на коктейл от алкохол и наркотици

Американската поп звезда Уитни Хюстън (Whitney Houston) вероятно е починала в резултат на приемането на коктейл от наркотици и алкохол, съобщиха съдебните лекари в Лос Анджелис в окончателния си доклад, като уточниха, че в стаята й е бил намерен кокаин. Безжизненото тяло на 48-годишната певица беше открито на 11 февруари с лице, обърнато... прочети още »
04.04.201212:13

Мадона подгони рекорд на Барбара Стрейзънд

Мадона запазва титлата си "кралица на попа", като се възкачи на престола за осми пореден път, заемайки челното място в класацията на "Билборд". Последният албум на Мадона "MDNA", едва влязъл в британските музикални чартове, се изстреля на върха. Той е нейният 12-ти излязъл на първите места на хит-парадите. От... прочети още »
04.04.201211:07

Ще гледаме Джъстин Бийбър в "От местопрестъплението"

Джъстин Бийбър ще дебютира в 11-ия сезон на "От местопрестъплението", който ще се излъчва по Нова тв от 12  април. В криминалната поредица младата звезда ще влезе в ролята на бунтуващ се и объркан тийнейджър, който е изправен пред тежко решение за брат си. От следващия четвъртък най-добрите криминалисти отново ще превземат... прочети още »
04.04.201210:05

Риана облече кимоно на премиерата на "Battleship" в Япония

Поп-принцесата Риана дебютира на големия екран с роля във филма на Питър Бърг "Battleship". Риана си партнира с актьорите Александър Скарсгард и Тейлър Кич във филма, който е инспириран от оригиналната игра, носеща същото име. Действието ще се развива по суша, море и въздух, докато планетата ни се бори за оцеляване срещу... прочети още »
04.04.201208:57

Първи трейлър на филма за Кейти Пери - видео

Парамаунт пикчърс пусна официалния трейлър на документалния филм за Кейти Пери, който ще изненада феновете на младата американска звезда с лични факти от нейния живот, на фона на много музика, естествено. Филмът, който ще документира турнето "Katy Perry: Part Of Me", ще бъде в 3D формат. Очаква се лентата да излезе през... прочети още »
03.04.201213:27

Адам Ливайн от Maroon 5 се раздели с топ модел

Вокалистът на прочутата поп-рок група "Maroon 5" Адам Ливайн се раздели с приятелката си Анна Вялицина. Сексапилният рокаджия започна да се среща с красивата рускиня, която е от топ моделите на "Виктория Сикрет", в началото на 2010 г. Двамата се запознали на парти и искрата веднага пламнала, но наскоро са решили да се... прочети още »