Шоубизнес

10.01.201210:50

Цветове, дни от седмицата и обзавеждане вдъхновяват звeздите за...

След като R&B дивата Бионсе роди дъщеричка, която с мъжа си Jay-Z кръстиха Синята Айви (Blue Ivy), решихме да потърсим и други "артистични" имена, които известните избират за децата си. 1) Момченцето на певицата Ашли Симпсън (на снимката вдясно) носи името на най-бедния квартал в Ню Йорк - Бронкс, а фамилията му е Маугли... прочети още »
09.01.201209:25

Нина Добрев навършва 23 години

Днес рожден ден има най-известната актриса от български произход в Холивуд. Нина Добрев, която се прочу с участието си в "Дневниците на вампира", става на  23 години. Нина Добрев(а) е родена в София, но е едва на две години, когато емигрира заедно със семейството си в Торонто. От малка се занимава с танци, гимнастика, театър,... прочети още »
08.01.201211:11

Бионсе роди момиченце

Бионсе (Beyoncе) и рапърът Шон Картър, по известен като Jay Z, се сдобиха с първата си дъщеря в събота вечер. Малката Айви Блу Картър (Ivy Blue Carter) се е появила на бял свят чрез планирано цезарово сечение в болница в Ню Йорк. Засега се знае само, че раждането е минало без проблеми и майката и бебето са добре. Светските медии в щатите... прочети още »
06.01.201210:43

Марк Антъни показа новата си любов

Марк Антъни вече е с нова любов. След развода си с Дженифър Лопес през лятото, днес Антъни изглежда напълно е прежалил певицата. Преди няколко дни певецът бе забелязан с новата си любов - красивата венецуелска манекенка Шанън де Лима. За да премахне всякакви спекулации, латино идолът дори качи снимка на двамата във Facebook. Под нея... прочети още »
06.01.201210:37

Дрю Баримор се сгоди

Актрисата Дрю Баримор (Drew Barrymore) се сгоди за приятеля си Уил Копълман, с когото са заедно от една година. Според светските издания холивудската звезда е казала "Да" в шикозния ски курорт Сън Вали през коледната ваканция. Това ще е третата сватба за 36-годишната актриса, която държи един от рекордите за най-кратък брак в... прочети още »
06.01.201209:53

Брус Уилис ще става татко за четвърти път

Звездата от "Умирай трудно" Брус Уилис (Bruce Willis), който вече има три дъщери  от бившата си съпруга Деми Мур, отново очаква момиче от настоящата си съпруга Ема Хеминг. Брус е на седмото небе от щастие, съобщават запознати. Преди време 56-годишният актьор заяви, че запознанството му с британката, която е бивш модел на... прочети още »
05.01.201216:00

Cirque Du Soleil пристига с 300 души технически екип

Спектакълът на Cirque Du Soleil (Цирк Дьо Солей) разказва модерна приказка, използвайки 180 тона техника и технически екип от 300 души. Известният цирк ще представи в България от 3 до 5 февруари най-новото си представление "Saltimbanco", съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис". Вдъхновението на създателите на спектакъла... прочети още »
05.01.201212:55

Британката Адел е №1 и в САЩ

След Острова, британската певица Адел (Adele) покори окончателно и САЩ. Албумът й "21" стана най-продаваният за 2011-а в Щатите с 5.82 млн. продадени копия. Освен това сингълът на британската дива "Rolling In The Deep” е най-продаваната песен в САЩ с близо 5.81 млн. даунлоуда. За първи път от 2004-а насам албум се... прочети още »
05.01.201210:28

Деми Мур се страхува, че не е достойна за любов

Актрисата Деми Мур (Demi Moore), която наскоро прекрати шестгодшния си брак с актьора Аштън Къчър, казва, че един от най-големите й страхове е да открие, че не е достойна да бъде обичана. Звездата говори в откровено интервю за списанието "Harper's Bazaar", предаде Ройтерс. 49-годишната Мур не засяга директно раздялата си с... прочети още »
04.01.201211:33

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са любимата двойка на екрана

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са любимата звездна двойка на публиката според класация на сайта HollywoodLife. Патинсън и Стюарт изживяват любовта си на спокойствие, далеч от медийния шум. Поради това главните герои в поредицата "Здрач" бяха избрани за най-любимата двойка на публиката и са живото въплъщение на любовта. Малко... прочети още »
04.01.201210:55

Адел отново е влюбена

Британската соул звезда Адел най-сетне преодоля любовното разочарование, което присъстваше осезаемо в двата й хитови албума, след като беше забелязана да се наслаждава на романтична ваканция с нов мъж. И двамата албума на певицата "19" и "21" бяха повлияни от провалените й връзки и тя беше сама, след като се раздели с... прочети още »