Шоубизнес

12.02.201212:59

Вечерта на наградите "Грами" ще бъде посветена на Уитни...

На церемонията по връчване на наградите "Грами", която ще се състои тази вечер в Лос Анджелис, ще бъде отдадена специална почит на певицата и актриса Уитни Хюстън, носителка на 6 "Грами", която бе открита мъртва в хотелската си стая в Бевърли Хилс. Точните причини за смъртта на Хюстън не се съобщават, но версията за... прочети още »
12.02.201212:53

Смъртта на Уитни хвърли в шок музикалния свят

Звезди започнаха да оплакват Уитни Хюстън в социалната мрежа Туитър, съобщава actualno.com Марая Кери сподели, че е шокирана от смъртта на приятелката си, несравнимата Уитни. Лейди Гага призна,че когато е композирала "Born This Way" си е представяла, че ще я пее Уитни, защото тя самата не била уверена, че е толкова голяма... прочети още »
12.02.201209:05

Почина Уитни Хюстън. Радио FM+ скърби

Часове преди най-голямото музикално събитие на годината в САЩ - церемонията по връчването на наградите "Грами", в хотелска стая в Бевърли хилс бе открита мъртва Уитни Хюстън. Тя бе само на 48 години. Новината предизвика шок в музикалните среди. Хюстън е смятана за една от иконите на поп музиката, но и пример за личен упадък след... прочети още »
11.02.201213:34

Blue Ivy - бебето на Beyoncé и Jay-Z в снимки

Бионсе и Джей-Зи днес изненадаха феновете си, след като споделиха първите снимки на бебето си - Blue Ivy. Гордите родители публикуваха серия от лични снимки на любимата си дъщеря, родена преди малко повече от месец. Вместо да продадат първите снимки на бебето на лъскаво списание за милиони, музикалното мега-звездно семейство реши да вземе... прочети още »
10.02.201215:30

Godsmack заедно с Guns N' Roses и Ugly Kid Joe на Sofia Rocks 2012

Американската алтернативна метъл банда Godsmack е първият хедлайнер на Sofia Rocks 2012!  Музикантите ще се качат за първи път пред българска публика на сцената на стадион "Васил Левски" на 7 юли . На 8 юли сцената ще бъде разтърсена  от Guns N' Roses, Iggy Поп, и Ugly Kid Joe. Билетите за двудневното рок събитие... прочети още »
10.02.201211:32

Пол Маккартни откри своята звезда на Алеята на славата

Пол Маккартни стана последният член от легендарната група "Бийтълс", който се сдоби със своя звезда на холивудската Алея на славата в Холивуд. Церемонията в Лос Анджелис се състоя точно на 48-ата годишнина от пристигането на "Бийтълс" в САЩ за първото им турне на 9 февруари 1964 г. Сър Пол беше придружен от третата си... прочети още »
09.02.201214:03

Разводът на Кейти Пери и Ръсел Бранд е факт

Властите в САЩ одобриха развода на Кейти Пери и Ръсел Бранд, въпреки че двойката ще се раздели официално чак през юли, предаде БГНЕС. Върховният съд в Лос Анджелис подписа съдебното решение, по-малко от шест седмици след като Бранд подаде документи за развод. Вчера Кейти пък заяви официално, че с Ръсел са постигнали съгласие по всички... прочети още »
09.02.201213:00

Metallica правят собствен фестивал

Музикантите от Metallica стартират нов метъл фестивал под надслов Orion Music + More. Това става ясно от съобщение, пуснато на официалния сайт на бандата. Фестът ще се състои на 23-24 юни в Атлантик Сити, щат Ню Джърси. Досега участието си в него са потвърдили 16 групи, по-известните от които са Arctic Monkeys, Avenged Sevenfold, Titus... прочети още »
09.02.201211:53

"Бийч бойс" се събират за наградите "Грами" на...

Легендите от 60-те "Бийч бойс"(The Beach Boys) ще се качат на сцената за първи път от двадесет години насам по време на церемонията по връчване на наградите "Грами", съобщиха организаторите. Брайън Уилсън, Майк Лав, Ал Джардин, Брус Джонсън и Дейвид Маркс ще пеят с "Maroon 5" и "Foster The People" по... прочети още »
08.02.201211:07

Лейди Гага прави своя социална мрежа

Лейди Гага се заема с ново бизнес начинание – този път ще създаде собствена социална мрежа, предназначена за феновете й, предаде inews.bg. Ексцентричната поп певица досега използваше Facebook и Twitter, като дори стана първата знаменитост с 18 милиона последователи в микроблога. Сега тя е създала мрежата littlemonsters.com, както... прочети още »
08.02.201211:00

Деми Мур влезе в наркодиспансер

Холивудската звезда Деми Мур призна, че е сериозно болна и не може да се справи без адекватна медицинска помощ. Актрисата е решила да се подложи на рехабилитация в една от най-престижните клиники. Тя ще се подложи на пълен курс на лечение в клиниката "Cirque Lounge" в щата Юта. Деми е избрала лечебното заведение, защото е... прочети още »