Шоубизнес

15.02.201212:24

Дебютният албум на Емели Сандей е вече на пазара

Дебютният студиен албум на Емили Сандей (Еmeli Sande) "Our Version Of Events" включва трите издадени до момента сингли на певицата – "Heaven", "Daddy" и "Next To Me", които веднага след излизането си се превърнаха в хитове. В диска са включени още 11 парчета, сред които и "Hope", което е... прочети още »
15.02.201209:47

Погребват Уитни Хюстън в събота в 19 часа българско време

Поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) ще бъде погребана в събота в баптистката църква на Ню Джърси, където е пяла за пръв път като дете, съобщи БТА. Собственикът на погребалната къща "Уигам", същата, която се погрижи за погребението на бащата на Уитни Джон Хюстън през 2003 г., каза, че погребението на звездата ще се състои... прочети още »
15.02.201207:56

Адел слиза от сцената за 5 години

Адел (Adele) иска да си вземе почивка пет години, за да се съсредоточи върху личния си живот, да се омъжи и да си роди деца, съобщи БТА. Припомням, преди дни британката спечели най-много - 6 награди "Грами" на церемонията, която се проведе в Лос Анжелис. Певицата мисли, че е важно да се съсредоточи върху връзката си със Саймън... прочети още »
14.02.201210:54

Джей Зи и Бионсе били на пицария, вместо на наградите...

Рапърът Джей Зи (Jay-Z) и съпругата му Бионсе (Beyonce) предпочели да отидат на пицария вместо на церемонията по раздаването на наградите Грами, съобщават американските медии. Младите родители изненадващо не пристигнаха на церемонията в Лос Анжелис в неделя. Джей Зи получи "Грами" за дуета си с Кание Уест, но вместо да получи... прочети още »
14.02.201207:09

Рут Колева ще представи песни от втория си албум на любовен концерт

Рут Колева кани на романтичен концерт на празника на влюбените - 14 февруари. Шоуто е в Sofia Live Club и ще започне тази вечер в 21:00 часа. На концерта озаглавен "A Soul Valentine's Day" Рут Колева ще представи песни от втория си албум. Заедно с младата певица на сцената ще се качи и фронтменa на SouthWick - TromBobby, за... прочети още »
13.02.201207:36

В белите дробове на Уитни е открита вода

Съдебните лекари завършиха аутопсията на Уитни Хюстън (Whitney Houston) и потвърдиха, че певицата е била намерена във ваната на хотелската си стая. При аутопсията в белите й дробове е открита вода. Този факт подкрепя версията, че изпълнителката се е удавила след като е заспала или е изгубила съзнание във ваната. В случаите, когато човек е... прочети още »
13.02.201207:05

Звездите се помолиха за Уитни, Ейми и Ета на наградите...

Британската певица Адел (Adele) стана големият победител на тазгодишните награди "Грами". Тя спечели общо 6 грамофончета. Песента "Rolling In The Deep" донесе на изпълнителката статуетки за "Най-добра песен на годината" и "Най-добър запис на годината". "21" пък спечели в... прочети още »
12.02.201213:31

Намерили Уитни във ваната

Уитни Хюстън е била открита мъртва във ваната. Това твърди жълтия сайт TMZ.com. Полицията разследвала версията, че певицата се е удавила, след като взела медикаменти. Според източници на сайта в стаята й са открити хапчета, които обаче били законни. Сега предстои аутопсия, която да каже дали в организма на Уитни Хюстън има следи от големи... прочети още »
12.02.201212:59

Вечерта на наградите "Грами" ще бъде посветена на Уитни...

На церемонията по връчване на наградите "Грами", която ще се състои тази вечер в Лос Анджелис, ще бъде отдадена специална почит на певицата и актриса Уитни Хюстън, носителка на 6 "Грами", която бе открита мъртва в хотелската си стая в Бевърли Хилс. Точните причини за смъртта на Хюстън не се съобщават, но версията за... прочети още »
12.02.201212:53

Смъртта на Уитни хвърли в шок музикалния свят

Звезди започнаха да оплакват Уитни Хюстън в социалната мрежа Туитър, съобщава actualno.com Марая Кери сподели, че е шокирана от смъртта на приятелката си, несравнимата Уитни. Лейди Гага призна,че когато е композирала "Born This Way" си е представяла, че ще я пее Уитни, защото тя самата не била уверена, че е толкова голяма... прочети още »
12.02.201209:05

Почина Уитни Хюстън. Радио FM+ скърби

Часове преди най-голямото музикално събитие на годината в САЩ - церемонията по връчването на наградите "Грами", в хотелска стая в Бевърли хилс бе открита мъртва Уитни Хюстън. Тя бе само на 48 години. Новината предизвика шок в музикалните среди. Хюстън е смятана за една от иконите на поп музиката, но и пример за личен упадък след... прочети още »